, , , ,

Taupom: nebrangi ICA dušo želė iš „Rimi“

17:27


Buvo tik laiko klausimas, kada stambieji gamintojai bei prekybos tinklai ners į eko segmentą susirinkti taupių, nuolat skubančių vartotojų. Prie jų jungiasi ir „Rimi“, kuriame jau yra ICA dušo želių su „Cosmos Organics“ sertifikatu. Ir, laimė, labai sėkmingai.

Išbandžiau ICA dušo želė su boružėmis ant pakuotės, o viduje su alaviju ir ramunėlių ekstraktu. Dabar tik pamačiau lietuviškoje etiketėje, kad tai vaikiška želė, na bet visi juk kažkam esam vaikai, tai tebūnie, nesijausiu dėl to nejaukiai :)

Dušo želės, kaip ir muilai, yra tos elementarios higienos priemonės, dėl kurių mažiausiai norisi sukti galvą. Kremą, šampūną ar tušą blakstienos galima rinktis ilgiau, siųstis iš toliau, laukti. Bet želė? Žinoma, man situaciją palengvina tai, kad kūno oda nėra įnoringa, kita vertus - mėgstu ir kartais mielai pasinaudoju švelniomis dušo želėmis, kurios gali pasitarnauti ir kaip veido prausikliai, todėl tausi sąveika su oda ir neįkyrus kvapas man yra svarbiausia.

Ko galima tikėtis iš pigios dušo želės? Kad ji nuplaus nešvarumos nuo odos. Ko reiktų nesitikėti? Papildomų naudų, prabangių sudedamųjų dalių.

Tarp pigių dušo želių išvesčiau vieną bendrą vardiklį - jos permatomos ir paprastai labai, tikrai labai skystos, todėl nedidele kaina prasidėjusi ekonomija paprasta pasimiršta, nes produkto išnaudojama tiesiog daugiau. ICA dušo želė šiame kontekste yra maloni išimtis. Kadangi joje nėra nė lašelio aliejaus, ji taip pat yra permatoma, bet konsistencija tikrai ne vandens. Negana to, ji švelniai, bet stabiliai putoja, todėl nusiprausti užteko mažo kiekio. Akivaizdu, kad bus nuo-iki ekonomiškas dalykas.

Ne veltui paminėjau, kad sudėtyje nėra aliejaus. Būtų gerai, jeigu būtų, bet ir dabartinė sudėtis džiugina poveikiu. Po vandens iškart eina drėkinančios alavijo sultys, švelnus putoklis, gale - raminantis ramunėlių ekstraktas. Ši dušo želė nepaliko odos girgždančios, o kaip tik maloniai slidžią, todėl manyčiau, kad tiktų ir jaurios odos turėtojams.

Iš pirmo pauostymo dušo želės kvapas kaip ledinukų, tačiau muiluojant atsiskleidžia ir bazinė „nevalgoma“ nata. Kvapas šiaip lengvas, lakus, ant odos neužsibūnantis.

Nemanau, kad ir ilgiau panaudojus nuomonė kardinaliai pasikeis. Ekonomiška, švelni, tausi odai, skaniai kvepianti dušo želė, kurią galima įsigyti eilinio apsipirkimo metu. Drįstu sakyti, kad kol kas tai yra geriausias mano žinomas pigios ekologiškos dušo želės pavyzdys.


ICA dušo želės su alaviju ir ramunėlėmis sudėtis, INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sea Salt, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Wheat Protein, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sorbic Acid.

ICA dušo želės kaina 3,99 euro/250 ml. Pirkau per akciją už 2,99 euro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)