, , , ,

Universalus „Inika“ skruostų + lūpų kremas

15:26


Grožis, ar ne? O pamatytumėt, kaip šie „Inika“ skruostų + lūpų kremas yra perteiktas oficialioje nuotraukoje. Keista tokia spalva, panaši į tamsiai raudonas plytas - tikrai savo valia niekada tokios nesirinkčiau. Užtat kai pamačiau šį kitos, šaltos rausvos spalvos indelį „Naturisimo“ grožio dėžutėje, net akys išsiplėtė: noriu!!!

Šaltojo sezono metu turėtų galioti principas: kuo mažiau pudrų, miltelių ir kuo daugiau kreminės konsistencijos priemonių! Kiek bandžiau versti atmintį, Australijoje gaminama „Inika“ manęs dar niekad nėra nuvylusi, todėl ir šįkart laukiau tik geriausių įspūdžių. Taip ir atsitiko.

Teisybė, kad genialumas slypi paprastume. Šių skruostų + lūpų kremo sudėtis minimalistinė, paprasta, bet tinkama konsistencija ir universali, švelni spalva daro gaminį išskirtiniu.

Greitai perbėkim per sudėtį. Tos, kurioms arčiau širdies ir patikimiau atrodo silikonai, nepabėkit irgi :) Saldžiųjų migdolų aliejus, pakankamai kietas, lūpdažiams naudojamas karnaubos vaškas, taip pat mica, titano dioksidas, geležies oksidai, natūralus vitaminas E, sojos pupelių aliejus ir tino oksidas.

Panaudoti aliejai, prie kurių galima priskirti ir vitaminą E, nes jis yra aliejinės formos - labai lengvi, neriebinantys odos. Šiuo atveju jie tiesiog atlieka spalvą pernešančios medžiagos vaidmenį.

Karnaubos vaškas, arba lūpdažių vaškas lydosi tik esant 78-80 laipsnių Celsijaus temperatūrai, todėl galite būti tikros, kad kremas neištirps rankinėje ir nepradės tekėti nuo lūpų ar skruostų.

Pati spalva yra universali. Nors pakuotėje atrodo šalta rausva, ant odos kažkaip sušyla, bet kadangi dengiasi plonu lyg šilkas sluoksniu, gerai išsisklaido ir puikiai prisitaiko prie natūralios odos spalvos. Visuomet jaučiuosi neužtikrintai ir nejaukiai, kai kalba pasisuka apie skaistalus, tačiau sakyčiau, kad šiuos „Inika“ skaistalus naudoti ir atmatuoti dozę yra kur kas paprasčiau ir lengviau nei pudros formos.

Jei aš iš pirmo karto pasidažiau ir likau patenkinta, vadinasi, su jais tikrai susitvarkys kiekviena.Tam, kad jų padaugintum, reikia tempti kelis sluoksnius ir piktybiškai nesklaidyti, ką sunkiai įsivaizduoju realybėje.

Lūpoms ši dekoratyvinės kosmetikos priemonė suteikia gyvumo, sveikumo, saikingo ryškumo. Tvarkingiau būtų dažytis naudojant teptuką, bet vis prisimenu, kad dabar madingos išbėgę, ištekėję, netvarkingos formos ir nesijaudinu, jei kremas bus paprasčiausiai užteptas pirštu.

Puikus gaminys, tikrai. Mėgstamas ir naudojamas. Daugiau nuotraukų feisbuke - užsukit. Jei mąstote apie tokio tipo priemonę, žiūrėkite į realią spalvą atspindinčias nuotraukas.


„Inika“ skruostų lūpų kremo sudėtis, INCI: Sweet Almond (Prunis Amygdalus Dulcis) Oil*; Mica; Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax*; Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI77491); Natural Vitamin E (Tocopherol); Soybean (Glycine Soja) Oil, Tin Oxide.
*Certified Organic
„Naturisimo“ parduotuvėje „Inika“ kremas kainuoja 19 svarų/2 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)