, , , ,

„Nature's“ koncentruoti hialurono lašeliai

08:31


Ar dažnai perkate kosmetiką vaistinėse? Aš tikrai retai. Nors asortimentas jose didelis - nuo vazelininio tepalo iki prestižinės vokiškos ekologiškos kosmetikos, bet vien natūralių ar ekologiškų gaminių pasirinkimas yra gana ribotas. Vis tik, kai „Eurovaistinė“ atidarė savo antrąją grožio vaistinę Vilniaus Mindaugo „Maximoje“, nuėjau iš įdomumo ir atradimo džiaugsmui buvo lemta įvykti.

Šiemet pradėjusi nuo patikusio prancūziško vitamino C serumo, vis dairiausi kažko su hialuronu. Nežinau, kodėl su natūraliais/ekologiškais hialurono serumais yra dažna bėda, kad užtepi, tarsi susigeria, nueini miegoti, o ryte plaunant veidą jis tampa slidus ir atsiranda jausmas, kad ant odos paviršiaus tyliai, ramiai pratūnojęs hialuronas ką tik buvo nuplautas į kanalizaciją.


Italijos gamintoją „Nature's“ pamačiau „Eurovaistinėje“, nors jo priemonių galima rasti ir „Biosaloje“. Iš gamintojo asortimento vaistinėje yra „Nature's“ (kremai, šveitiklis, pora serumų) ir „Arga“ (aliejus su arganu, pieštukas lūpoms). Į mano akiratį pateko koncentruoti „Nature's“ hialurono lašeliai raudonųjų apelsinų vandens pagrindu. Šiuo momentu galiu pasakyti, kad tai puikiausia hialurono priemonė, kokią esu kada turėjusi.

Raudonųjų apelsinų giraitės, kurių derliumi turime smagumo mėgautis, auga Italijos Kalabrijos regione. Ekologiškas raudonųjų apelsinų ląstelių vanduo prisotintas mikroelementų, vitaminų ir eterinių aliejų. Tiesa, spėčiau, kad pastarųjų yra vos nežymi užuomina, nes šiaip citrusinių vaisių eteriniai aliejai, kurie dažniausiai net labai nedraugauja su saule ir gali būti fototoksiški, koncentruojasi būtent odelėje. Be to, lašai nekvepia citrusais, o turi pridėtinį kvapą.

Hialurono serumas priskiriamas anti-aging serijai ir skirtas kovoti su pirmaisiais senėjimo ženklais. Dėl to ir pagrindas iš raudonųjų apelsinų vandens, nes jis drėkina odą, o aprūpindamas ją aktyviomis medžiagomis skatina jos atsinaujinimą. Drėkinimą užtikrina net trijų dydžių hialurono rūgšties molekulės.

Be jau paminėtų ar standartinių hialurono koncentrato ingredientų norėčiau išskirti drėkinimą suteikiančią medžiagą gluconolactone, kuri be kita ko netgi turi savybę iki 50% suaktyvinti apsaugą nuo ultravioletinių spindulių, kas labai aktualu saulėtomis dienomis.

„Nature's“ hialurono lašeliai yra tirštesni už vandenį, puikiai pasiskirsto ant odos ir idealiai susigeria. Ir viskas, pamiršta! Oda iškart tampa elastingesnė ir labai akivaizdžiai - putlesnė, dingsta sausos aplinkos keliamas jautrumas ir diskomfortas. Ir svarbiausia, kad serumas iš ryto nenusiplauna nuo veido, vadinasi - yra puikiai pasisavinamas odos.

Vieninteliu šio produkto minusu laikyčiau kvapą. Nors jis nėra įkyrus ir, kas būtų baisiausia, ilgai išliekantis, ir dėl jo natūralumo abejoju, bet netrukdo.

„Nature's“ koncentruotų hialurono lašelių sudėtis, INCI: Citrus Sinensis Sanguinaria Extract*/Citrus Sinensis (Blood Orange) Sanguinaria Extract*, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Gluconolactone, Ethylhexylglycerin, Parfum/Fragrance, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aqua/Water, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexyl Stearate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Isostearate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate.
*from organic farming

Serumą pirkau „Eurovaistinėje“ už 22,79 euro/30 ml. Įprasta jo kaina be nuolaidos - 28,49 euro.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)