, , ,

Kremas su manukų medumi kenčiančiai odai

15:27


Naujojoje Zelandijoje išgaunamą manukų medų, kuris pasižymi išskirtinėmis gydomosiomis savybėmis, primenu jau antrą kartą. 2016 metų liepą rašiau apie medų kaip tokį, šįkart - apie gydomąjį kremą, kuriame yra net 40% manukų medaus. Nerealus dalykas, turint odos problemų, nes efektas įspūdingas, o kreme medus yra lengviau pritaikomas kosmetinėms reikmėms nei pats vienas, kai būna labai lipnus ir tąsus.

„Comptoirs et Compagnies“ atkuriamasis kremas, kuriame beveik pusę tūrio sudaro manukų medus, dėmesį patraukė ne iš gero gyvenimo. Alerginė reakcija įsismarkavo taip, kad mano rankoms žiemos sezonas tęsėsi net ir atėjus vasarai, ko niekaip nesitikėjau. Nuolat sudirgusi, trapi, skilinėjanti oda vedė iš kantrybės. Ko tik neišbandžiau ir kuo tik nebandžiau gelbėtis, alavijo gelio gal puslitrį sutepiau - nulis sveikų. Tad kodėl nepabandžius dar ir šio kremo?

Patogi tūbelė su smailesniu galiuku be papildomų instrukcijų indikuoja, kad tai nėra paprastas kosmetinis kremas, kurio galima tepti, kiek telpa. Ne, tai specifinis gydantis kremas. Mažiausiai, kad tai yra lokalaus naudojimo priemonė, panašiai kaip paakių kremas.

Kam nieko nesakys pakuotė, esmė paaiškės išspaudus lašelį kremo. Švelniai gelsvos spalvos, kiek tąsus. Pasitepus juo, lieka šioks toks blizgesys ant odos, nebūdingas įprastiems kremams ir taip, jis yra matomas.

Šio kremo gydantis indeksas yra 10, o manukos ypatingos tuo, kad tai arbatmedžiams artimi augalai, pasižymintys stipriomis gydomosiomis savybėmis. Manukų medus man tapo pagrindine ir vienintele priemone, gelbėjantis nuo peršalimo bei slogos, o šis kremas nustebino efektyvumu rankų odai. Prasikankinus su rankų odos problemomis pusę metų, efektas buvo toks wow, kad sutikčiau už šį kremą mokėti dvigubai brangiau, nei jis kainuoja.

Dėl taupesnio naudojimo ir malonesnio jausmo rankų odai „Comptoirs et Compagnies“ manukų kremą naudojau, įmaišydama jo į „Aroma Zone“ alavijo gelį. Oda pabalo, atsigavo, suminkštėjo, užsitraukė įtrūkimai. Žodžiu, puikiai supras kiekvienas, kuris kamuojasi su nesugyjančia oda, kuri yra pagrindinis fizinis žmogaus barjeras, atliekantis apsauginę funkciją, o dėl įvairių problemų taip nusiskylėja, kad iš skausmo ir kitų nepatogumų nežinai, kur pasidėti.


Kokybės, efekto ir kainos balansas - puikus. Po dviejų ar trijų manukų kremo panaudojimo duete su alavijo geliu, vėl atgavau džiaugsmą kasdienybe. Patiko, džiaugiuosi ir labai rekomenduoju.

„Comptoirs et Compagnies“ atkuriamojo kremo su 40% manukų medaus sudėtis, INCIMel, Aqua, Simmondsia chinensis seed oil, Butyrospermum parkii butter, Macadamia ternifolia seed oil, Glyceryl stearate, Squalane, Sodium stearoyl glutamate, Levulinic acid, Phenethyl alcohol, Xanthan gum, Bisabolol, Glycerin, Sodium levulinate, Tocopherol, Citric acid.

Kremą pirkau Prancūzijos www.mondebio.com, jo kaina - 9,95 euro/40 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)