, , , , ,

Silikoninė širdis kosmetiniams šepetėliams plauti

10:07


Vienas iš tų dalykų, kur galima turėti, galima neturėti. Tai tuščiavidurė silikoninė širdis, skirta kosmetiniams šepetėliams plauti. Kam? Paprastas reikalas - muilinsiu juos ne į savo delną, o į šitos širdies paviršių.

Dažnumas, kuriuo plaunu šepetėlius - yra kiekvienas savaitgalis. Na nebent ištinka kokia nors krizė, bet ir tai didžiuosius turiu pakaitinius. 2015 metų pradžioje rašiau apie šepetėlių higieną ir galiu tik pakartoti, kad makiažui naudojant šepetėlius, kasdien turinčius glaudų sąlytį su oda, būtiniausiai reikia juos periodiškai plauti ir švarinti. Ant šerelių patenka prakaito, kremo, kitų kosmetikos priemonių likučių, gali įsiveisti bakterijų ir apskritai, nešvariu, pudros įrudintu šepetėliu braukti per odą yra labai nehigieniška.

Tam, kad šepetėlio šereliai būtų išplauti kruopščiai, o ne paviršiumi, išmuilavus juos reikia sklaidyti ir skaidyti. Visa tai pasiekiama spaudžiant juos, trinant, sukant. Tuo tarpu silikoninė širdis ar bet kokios kitos formos pagrindas šepetėlių plovimui yra reljefiškas, todėl natūraliai sukuria tinkamą sąlytį su šereliais.

Formos viršuje yra ertmė pirštams įkišti. Tai reiškia, kad oda nebus muiluojama ir nepajus jokios trinties. Be to, šlaps minimaliai.

Štai ir pasakiau, dėl ko man šitos širdies reikėjo. Dažausi beveik kasdien, šepetėlius plaunu kas savaitę, o vargšės mano rankos sausėja, skilinėja ir visaip kenčia. Ne vien dėl to, bet ir dėl to. Štai kodėl silikoninė širdis išpildė mano lūkesčius.

Silikonė širdis pirkta www.aliexpress.com, jos kaina - apie 1,3 JAV dolerio.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)