, ,

Saldi irisų pudra veidui

10:02


Džiovintų augalų milteliai gali būti sėkmingai pritaikomi grožio ar odos sveikatinimo procedūroms, labai dažnai - kaip švelnus šveitiklis. Saldaus kvapo Florencijos irisų šaknų milteliai yra tai, ką seniai norėjau rasti. taip, tai ir yra tas stebuklingas ingredientas itališkame "Argital" žalio molio, rožių ir irisų šveitiklyje, kuris susuko man galvą savo saldybe.

Na taip, kur nepatiks, jei tai yra švelnaus, malonaus kvapo aromaterapinė medžiaga, netgi naudojama kaip kvapo fiksatorius, kad kvapo molekulės per greit nepabėgtų. Šį gėrį pirkau Prancūzijos „Aroma-Zone“ parduotuvėje kaip galimai švelnų variantą veidui. Pudrą taip pat galima naudoti kaip dezodoruojančią priemonę ar net kaip sausą šampūną, bet šito daikto man dar gyvenime nėra prireikę - atidedu ateičiai. Beje, irisų pudra puikiai tinka dantų balinimui.

Saldus gėliškas kvapas - 10 balų. Man jis patinka nuo tada, kai pirmą kartą išbandžiau "Argital" šveitiklį.

Švelnumas. Sumaišius su vandeniu, pudra pavirsta šilko švelnumo košele, kuria malonu masažuoti veidą.

Rezultatas: Švelni ir nuraminta oda. Irisų pudra neplonina odos, kaip tai daro augalinių rūgščių turintys šveitikliai, nepadaro jos girgždančios, nebraižo, tačiau ji lieka švelni, nuraminta, su saldaus kvapo užuomina.

„Aroma-Zone“ nepateikia informacijos apie šios pudros sudėtį, kokios medžiagos ją daro iškirtinę, tačiau manyčiau, kad ji tiktų ir labai jautriai odai.

Pudra pirkta www.aroma-zone.com, jos kaina - 3,9 euro/50 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)