, , , ,

„Love your planet“ rankų kremas už 1,20 euro

20:50

Geras daiktas yra brangus, ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos pigiai nenusipirksi. Štai ir netiesa. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose veikiantis „Thomas Philipps“ parduotuvių tinklas atvežė į ryškiai geltonas pakuotes išpilstytą ekologišką kosmetiką „Love your planet“. Visi šios linijos gaminiai kainuoja po...1,20 euro.

Kadangi mano rankos yra giliai panirusios į stresą ir joms nebepadeda niekas, įvertinti galiu santūriai. Bet nepažeistai, tačiau sausai ir drėkinimo reikalaujančiai odai šis kremas patiktų.

„Love your planet“ turi „Natrue“ sertifikatą. Gamintojo „Litamin“ nebuvau girdėjusi ir įvertinant, kad kosmetika yra ekonominė, joje nėra brangių, išskirtinių ingredientų, todėl neverta labai gilintis į gamintojo filosofiją.

Šiaip malonus kremas, kuriame nėra sintetinių kvapų, dažiklių, naftos ir gyvulinės kilmės medžiagų. Kaip standartiškai iš rankų kremo tikimasi, jame yra nemuilinių medžiagų gausa pasižyminčio sviestmedžio sviesto, netgi šaltalankių aliejaus bei hamamelio ekstrakto. Kremas neįkyriai kvepia tolimu citrusiniu kvapu, kuris labai greitai nusikvepia. Didelis šio kremo pliusas yra tai, kad jis gerai susigeria ir nepalieka riebaus pėdsako. Kitaip ir būti negalėtų, nes pagrindą sudaro lengvi saulėgrąžų bei saldžiųjų migdolų aliejai, drėgmės suteikia glicerinas.

Ką pastebiu ir kas mane džiugina paskutiniu metu, kad ekonominė kosmetika vaduojasi iš masiško sojos aliejaus naudojimo, o renkasi kitus aliejus. 

„Love your planet“ rankų kremo sudėtis, INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Betaine, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol.

„Love your planet“ rankų kremo kaina - 1,20 euro/75 ml, pirktas „Thomas Philipps“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)