, , , ,

„Amazon Botanicals“ šampūnas plaukų apimčiai

12:56


JAV kosmetikos ir maisto papildų parduotuvei „Iherb“ periodiškai vis pabloginant siuntimo sąlygas į Europą, tampa beveik nepadoru rašyti apie tenykščius atradimus. Bet prieš išmesdama tuščią buteliuką būtinai noriu palikti įrašą apie šampūną „Amazon Botanicals“, kuris šiuolaikine rinkodaros kalba gal net galėtų būti pristatomas kaip skirtas profesionaliam naudojimui, arba ypatingoms progoms, kai reikia didesnės plaukų apimties.

Ypatingai lengvas, jo sudėtyje yra tik įvairūs egzotiški ekstraktai ir vienas lengviausių - simondsijų aliejus. Vis dėlto, dėl plaukų pasausėjimo tikimybės, aš jo vieno nenaudojau, derinau su kitu labai patikusiu šio gamintojo chna šampūnu, kaip atsvara.

Šio šampūno žvaigždė yra Kava Kava ekstraktas, pasižymintis antioksidacinėmis savybėmis. Camu Camu ekstraktas užtikrina plaukų maitinimą ir jų sveikatą, aprūpindamas vitaminu C ir amino rūgštimis. Acai uogų ekstraktas plaukus švelnina ir paverčia lengvai tvarkomais, o levandos ir citrinžolės balansuoja ir tonizuoja.

Kalbant apie levandas ir citrinžoles, jos šampūno kvape nėra aiškiai išreikštos, nes dominuoja kažkas, ką gamintojas vadina Natural Fragrance - tiesiog lengvas švaros kvapas.

Šampūno sudėtį pradeda giliai drėkinančios alavijo sultys, ne paprastas vanduo. Po jų rikiuojasi plovikliai, Amazonės augmenijos ekstraktai, taip pat ir pas mus augančių augalų - medetkų, ramunėlių, liepų ekstraktai, hamameliai, simondsijų aliejus, rozmarinai, ksantano guma, fenoeksitanolis, vitaminas C.

Šampūnas yra skaidrus ir permatomas. Reikia nedaug, puikiai putoja ir labai gerai išplauna plaukus. Po plovimo iškart jaučiasi padidėjusi plaukų apimtis. Kadangi sudėtyje yra vos vienas ir tas labai lengvas aliejus - simondsijos, šampūnas plaukus labiau drėkina nei pamaitina. Dėl to žiemą nerizikavau naudoti jo vieno, perplaudavau „sunkesniu“ to paties gamintojo šampūnu.

Ką žada, tą ir gausit: kokiu trečdaliu daugiau plaukų. Nors plaukai po jo netampa kažkaip ypatingai lankstūs ar formuojami vienu rankos mostu, tačiau ir problemų ar sunkumų jis nesukelia jokių.

Man labai patiko žiemą, turėtų būti tobulas vasarą. Belieka laukti, kada atsitokės „Iherb“.

Šampūno „Amazon Botanicals“ sudėtis, INCIAloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, decyl glucoside, lauryl glucoside, coco glucoside, glyceryl oleate, piper methysticum* (Amazon kava-kava), myrciaria dubia fruit (Amazon camu camu) extract*, enterpe oleracea (Amazon acai berry) extract*, panthenol (pro-vitamin B), calendula officinalis (calendula) extract*, anthemis nobilis (chamomile) extract*, tilia cordata (linden flower) extract*, hamamelis virginiana (witch hazel) extract*, simmondsia chinensis (jojoba) oil*, cymbopogon flexuosus (lemongrass) extract*, lavandula officinalis (lavender)*, rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, xanthan gum, phenoxyethanol, citric acid (vitamin C), ethylhexylglycerin, natural fragrance.
*USDA Certified Organic Ingredients

„Amazon Botanicals“ šampūnas kainuoja 6,91 JAV dolerio/360 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)