, , , , , , ,

Pavasario naujienos: kosmetika

21:17

„Couleur Caramel“ nuotrauka

Kaip rašant apie naujienas galima apsieiti bei Prancūzijos „Couleur Caramel“? Ji išlaiko nuoseklumą ir vėl sukūrė naują makiažo kolekciją, kurią pavadino „Dolce Vita“. Inovacijomis pirkėjus traukusi gamintoja šįsyk atsigręžia į klasiką: „makiažas per 5 minutes“. Dviem makiažo tipams siūloma po penkias priemones, kuriomis galima greitai paryškinti veidą. Pirmasis pavyzdys - nuotraukoje virš įžangos, antrasis - čia.


„Couleur Caramel“ nuotrauka

Negaliu pasakyti, kiek kas kainuoja, nes elektroninėje parduotuvėje šios kolekcijos dar nesimato. Ir apskritai, nuotraukos paimtos iš „Couleur Caramel“ feisbuko!

Atęjus pavasariui „Dr. Hauschka“ pasistengė ir išleido visą naują dekoratyvinės kosmetikos liniją. Tuo tarpu kiti gamintojai naujienų gausybe nelepina, bet šį bei tą įdomaus galima rasti.

Klasikinė ekologiškos kosmetikos gamintoja „Dr. Hauschka“ sukūrė naują dekoratyvinės kosmetikos liniją, kurioje makiažo pagrindai, šešėliai, skaistalai, blakstienų tušas, plunksnelės voko kontūrui, lūpų blizgiai ir dažai. Įdomiausia šios kompanijos dalyvė yra permatoma įvairiaspalvė kompaktinė pudra, kuri koreguoja veido odos atspalvį.


www.mondebio.com nuotrauka

„Dr. Hauschka“ permatomos koreguojančios kompaktinės pudros kaina yra 37,70 euro, su sudėtimi susipažinti ir įsigyti galima kad ir www.mondebio.com.

JAV gamintoja „Andalou Naturals“ net šešis veido kremus supakavo į mini pakuotes po 4 gramus, taip pat į maišiukus supilstė plaukų kaukę ir plaukų kondicionierių. Įdomus ir patogus variantas keliaujantiems.

Kremai yra šeši: stangrinantis su hialuronu, atnaujinantis su probiotikais ir vitaminu C, atkuriantis su kamieninėmis argano ląstelėmis, 1000 rožių kremas, naktinis atkuriamasis ir kremas su goji peptidais. Čia 


www.iherb.com nuotrauka
Štai kaip atrodo plaukų kaukė ir kondicionierius:

www.iherb.com nuotrauka
Plačiau apie „Andalou Naturals“ mini kremus ir kondicionierius galite pasiskaityti tinklalapyje www.iherb.com. Ir veido kremų, ir plaukų priemonių kainos yra po 3,14 JAV dolerio.

Būtų sunku rasti šiuolaikinį žmogų, kuris nebūtų gyvai susidūręs su multitaskinimu, arba, kitaip tariant, daugybės dalykų darymas vienu metu. Tai štai, kosmetikos pasaulyje atsirado sąvoka multimaskinimas, arba daugybės kaukių arsenalas.

Prancūzijos „Akane“ skelbia, kad jos natūralių veido kaukių rinkinys yra pirmasis rinkoje. Į vieną pakuotę sudėtos kaukės gal ir nebūtų kažkokia didelė naujiena, įdomumas yra jų naudojimo ypatybėje. Kaukės skirtos ne visam veidui, o panaudotas Japonijos know-how, jog atskiroms veido zonoms reikia skirtingos priežiūros. Todėl į rinkinį taip pat įeina instrukcija, kur kurią kaukę tepti, bei teptukas.


www.mondebio.com nuotrauka


Pati dešiniausia nuotraukoje yra rožių kaukė-šveitiklis, vidurinė - baltoji suflė, skirta jautriausioms vietoms, o kairėje - juodoji kaukė probleminėms zonoms. Plačiau apie kaukes galima pasiskaityti ir sudėtis pasinagrinėti gamintojo puslapyje, o įsigyti www.mondebio.com. Kaina - 36,90 euro.

www.iherb.com savo asortimento neatnaujinanti „Pacifica“ į savo puslapį įdėjo naują veido kaukę su prieskoniais.


www.pacificabeauty.com nuotrauka
Probiotikų ir prieskonių kaukės sudėtyje yra kardamono, imbiero ir juodųjų pipirų ekstrakto, gerųjų bakterijų, kokosų vandens, alavijo sulčių. Pasak gamintojo, kaukė yra gelinės konsistencijos, ji valo, balansuoja odą, nuima jos paburkimą. Įdomūs ingredientai, tačiau su ypač jautria oda bijočiau, kad gali būti per aštri. www.pacificabeauty.com kaukė kainuoja 15 JAV dolerių/59 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)