, , ,

Naktinis „Sea-el“ kremas veidui su jūros dumbliais

22:35

naktinis kremas su dumbliais

Rudadumbliai (angl Brown algae) yra amino rūgščių, mineralų, mikroelementų bei vitaminų lobynas. Juos kaip savo gaminamų kosmetikos priemonių pagrindą pasirinko JAV Kalifornijos bendrovė „Sea-el“, įkvėpta vandenyno. Rašau apie nakčiai skirtą veido kremą su dumbliais „Sea-el Lamina Night Cream“.

Dumbliai

Mano balsą jie gautų už pastebimą ir greitą poveikį odai bei plaukams. Pasižymintys žaibišku stangrinimo bei drėkinimo efektu, dumbliai mėgiami ir namams skirtoje kosmetikoje, ir grožio salonuose.

Rudieji dumbliai stangrina odą bei spartina medžiagų apykaitą. „Sea-el“ kompanija dumblius fermentuoja, kad jie būtų maksimaliai gerai pasisavinami odos. Į gaminius jie keliauja specifinio serumo pavidale ir yra pagrindinis visų „Sea-el“ produktų ingredientas.

Su laiku mūsų odos ląstelės praranda apimtį, drėgmę, oda vysta, susidaro raukšlelės. Dumbliai padeda „pakelti“ odą, ją drėkina, lygina raukšleles, lėtina natūralų senėjimo procesą, stimuliuodami kolageno gamybą.

Beje, teko skaityti, kad rudadumbliais netgi tręšiami laukai, taip atgaivinant pavargusią žemę.

Kremas: pliusai ir netikėtumai

Gamintojo aprašyme teigiama, kad kremas yra šilkinis, padės atnaujinti odą naktį, kada vyksta regeneravimo procesai. Taip pat jis sumažins smulkias raukšleles ir poras. Užrašą ant pakuotės, kad pašalins pavojingas bakterijas, pamačiau vėliau - tik tada, kai mane nustebino „Sea-el“ kremo kvapas.

Žinau, kad yra žmonių, kuriems nepatinka arbatmedžio eterinis aliejus (man jo kvapas irgi nėra tarp mėgstamiausių) bei puiklapių, arba tamanu aliejus. Kaip Jums šis duetas naktiniame kreme? Tamanu į kremą kompanija įkomponavo teigdama, kad tai yra grožio aliejus, padedantis ląstelėms atsinaujinti ir darantis odą sveikesne, spindinčia. Jo kvapas patinka irgi ne visiems.

Ką gi, išbandžius kremą supratau, kad „Sea-el“ teiginį „unique smelling“, arba unikalaus kvapo, savo vaizduotėje interpretavau visiškai ne taip.

Šiaip šis lengvai žalsvas kremas yra malonios tekstūros, gerai ir greitai susigeria į odą, ją gaivina. Bet smarkiai perlenkčiau lazdą, jei teigčiau, kad jį naudoti yra smagu. Tepu, kaitaliodama su kitais kremais, bet jis nėra iš tų priemonių, dėl kurių norisi mesti visa kita.

„Sea-el“ puslapyje šis naktinis kremas jau yra atnaujintos sudėties - vietoje arbatmedžio jame yra apelsinų eterinis aliejus. Ar aš norėčiau apelsino vietoje arbatmedžio? 
Ypač žinodama, kad jis gali jautrinti odos reakciją į saulę? Abejoju. Tamanu kreme vistiek liko. Nežinau nežinau, manau išbaigusi bandysiu kažką kitą.

„Sea-el Lamina Night Cream“ sudėtis, INCI: ​Serum Lamina Lactobacillus Kelp FermentFiltrate/Fucus Cerratus/(Brown Algae) Extract, Water,
Calophyllm Tacamahaca Seed (Tamanu) Oil, Emulsifying Wax, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Xanthan Gum, Silver Dihydrogen Citrate, Citric Acid.


Kremą pirkau www.iherb.com, mokėjau 16,75 dolerio/25 ml. Atnaujinta jo versija kainuoja 14,39 JAV dolerio/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)