, ,

„Aroma Zone“ lūpų balzamas: nuostabus

08:29

vyšnių lūpų balzamas

Būtų žiema ar vasara, kas neapsieina be lūpų balzamo, tam tas pats, koks metų laikas už lango. Šitą daiktą šalia savęs privalau turėti visada ir kai šią žiemą ištiko balzamų krizė, nusipirkau jų į atsargą ir įvairių. Toks į rankas patekęs, daug abejonių kėlęs buvo ir „Aroma Zone“ lūpų balzamas, kuris šiaip jau pranoko pats save.

„Aroma Zone“ siūlo šešis lūpų balzamus: abrikosų, vyšnių, kokosų, aviečių, persikų ir rožių. Kiekvienas jų atitinka vaisiaus, uogos ar gėlės spalvą, išskyrus bespalvį kokosų, atitinkamai juose panaudoti ir natūralūs kvapai.

Ši Prancūzijos parduotuvė užsiima aliejų, eterinių aliejų, hidrolatų, augalų pudrų ir visokiausių kitokių reikmenų prekyba, platus žaliavų asortimentas diktuoja ir savo gamybos kosmetikos sudėtis. Lūpų balzamuose apstu ploną lūpų odą puoselėjančių ir nuo aplinkos veiksnių apsaugančių aliejų, vaškų. Rožių lūpų balzamas kvėpintas damaskinių rožių eteriniu aliejumi, avietiniame yra aviečių sėklų aliejaus.

Kadangi balzamą ant lūpų tepu apgraibomis, nežiūrėdama į veidrodį, saugiausias variantas atrodė kokosinis, tačiau pagal aprašymą jį atmečiau iškart, kai tik pamačiau rojaus skonio pažadą. Šis balzamas kvėpintas natūraliu kokoso aromatu, bet žinant, kokiais kiekiais kai kurie gamintojai mėgsta naudoti kokosų kvapą, nesuteikiau pasitikėjimo kredito ir „Aroma Zone“.

Be to, nebuvo iki galo aišku, kiek dažo šie balzamai, todėl išsirinkau vyšninį. Man tinkančio šalto tono rausvos spalvos priemonę tam atvejui, jei tikrai pastebimai dažytų.

Nustebino ir sužavėjo „Aroma Zone“ vyšninio lūpų balzamo savybė suteikti lūpoms atsigėrimo jausmą. Pirmą kartą turiu tokį balzamą, kuris pilna to žodžio prasme ir dar daugiau tikrai drėkina lūpas. Vien už tai šis balzamas gautų aukščiausią balą ir visa kita jam atleisčiau, jei būtų ką :)

Dengimas irgi puikus. Ant lūpų palieka ploną, perregimą aliejų ir vaškų šleifą, kuris pilnai nesusigeria į lūpas, bet ir nesigumuliuoja ant viršaus.

Dažo? Ne, ir tai matosi nuotraukoje. Palieka vos pastebimą atspalvį, tačiau jis toks neryškus, kad beveik kaip ir nieko.

Kvapo stiprumą ir intensyvumą 10-ies balų sistemoje vertinčiau 5-iais, kai balzamas naujas, ir 3-4-iais, kai jau panaudotas ir nusikvėpęs. Balzame panaudotas natūralus vyšnių aromatas yra švelnus, neįkyrus, vaisinis kvapas - ne amareto. Nekelia pasigėrėjimo, bet ir neerzina nė kiek.

Aišku, balzamas neskirtas valgyti, bet vertinant skonį jaučiu šiokį tokį saldumą.

Universalus šis balzamas visapusiškai, nes tinkamas ir kai -18, ir smagiai tepsis vasarą, kai nesinori nieko sunkaus.

„Aroma Zone“ vyšninis lūpų balzamas pagamintas iš ricinų, vyšnių, saulėgrąžų, simondsijų aliejų, sviestmedžio sviesto ir bičių vaško. Taip pat jame yra glicerino, natūralaus vyšnių aromato, o spalvą suteikia raudonojo kietagrūdžio šaknies ekstraktas (Lithospermum erythrorhizon, angl. purple gromwell, red gromwell), taip pat raudoni geležies oksidai.

Po to, kai taip patiko „Aroma Zone“ balzamas, nebemanau, kad tokį gerą lūpų balzamą ir pačiai susimaišyti būtų paprasta. Sertifikuotas „Ecocert“.
„Aroma Zone“ vyšninio lūpų balzamo ingredientai, INCIRicinus communis seed oil* (huile végétale de ricin BIO), Cera alba* (cire d'abeille blanche BIO), Glycerin (glycérine végétale), Butyrospermum parkii butter* (beurre végétal de karité BIO), Prunus avium seed oil* (huile végétale de cerise BIO), Aroma (arôme naturel de cerise), Helianthus annuus hybrid oil* (huile végétale de tournesol BIO), Simmondsia chinensis seed oil* (huile végétale de jojoba BIO), Helianthus annuus seed oil (huile végétale de tournesol), Tocopherol (vitamine E, antioxydant), Lithospermum erythrorhizon root extract (colorant végétal), CI 77491 (Iron oxide red) (oxyde minéral rouge), Silica (silice), Anise alcohol, Eugenol.
 
Balzamą galima įsigyti „Aroma Zone“ puslapyje, jo kaina - 2,90 euro.



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)