, , , ,

„Alima“ persikinis highlighter'is „Lumina“ / swatches

09:54

persikinis highlighteris Lumina

JAV „Alima Pure“ mineralinės kosmetikos pavyzdžių „Natūraliame ID“ yra daugiausia, nes tai mano mylimiausia birios dekoratyvinės kosmetikos gamintoja, o per ilgus meilės metus prisikaupė įvairiausių priemonių - tiek pačios pirktų, tiek šiaip gautų mėginių. Šįkart noriu parodyti šviesą atspindinčią pudrą - highlighterį „Lumina“.

Kartu su juo negaliu neprisiminti „Vapour“ blizgesio suteikiančio pieštuko. Jei pažiūrėsite jo nuotrauką dar kartą ir palyginsite su „Lumina“, suprasite, prie kokio neišsišokančio švytėjimo esu įpratusi ir kad šokiruojančio „Vapour“ efekto niekaip negalėjau išvengti.


„Lumina“ yra šviesiausia rusva „Alima Pure“ highlighterių spalva, apibrėžiama kaip švelnus, spindintis persikas. 


Santūrus ir vientisas. Kadangi naudoju šviesų pagrindą ir nemėgstu rėksmingų makiažų, visuomet stengiuosi rinktis tokio pat konteksto papildomas makiažo priemones. Tiesa, jo rusvumo visiškai nesijaučia - jis natūraliai susilieja su oda, suteikdamas jai neįkyrų švytėjimo įspūdį. Žinoma, palyginti su „Alima Pure“ 
highlighterių asortimentu ir jame esančiu geltonu variantu „Luna“ ar rausvu „Whisper“, „Lumina“ tikrai yra persikinė.

„Lumina“ labai patinka ir tinka. Tam neprieštarauja tai, kad nuotraukoje matote mažą mėginio pakuotę. Tiesiog kasdien naudoju tik pačias būtiniausias makiažo priemones, o šviesą atspindnti pudra prie jų neprsiskaičiuoja. Tai antras, o gal jau trečias „Lumina“ mėginėlis, kurio man užtenka tikrai ilgam.

 „Alima Pure“ highlighterių sudėtis, INCIMica (CI 77019). May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). Nothing more.

„Alima Pure“ švytėjimo suteikiančios pudros mėginį savo laiku pirkau už 1,75 JAV dolerio, dabar mėginių gamintojo puslapyje nematau. Visa pakuotė kainuoja 24 JAV dolerius/3 gramai.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Sveiki, ar galima būtų Lumina naudoti vos vos visam veidui, kad suteiktų gyvumo, šviežumo, kurio taip trūksta žiemą... Ar, Jūsų nuomone, tinka tik skruostikauliams paryškinti? Ar nėra ši spalva rausva? Vis dvejoju dėl šio produkto, ar pirkti, ir dėl spalvos mąstau, neišsirenku, ar Lumina, ar Luna geriau...

    AtsakytiPanaikinti