, , , ,

„Lavera“ tamsiai pilkas pieštukas akims

09:26

Lavera akių pieštukas

Vokietijos gamybos dekoratyvinės kosmetikos pavyzdys - „Lavera“ tamsiai pilkas pieštukas akių linijai brėžti. Sudažiau dovanų gautą „Alterra“ pieštuką ir pasirinkau „Lavera“ kaip alternatyvą, nes patiko spalva. Be to, labai norėjau palyginti su „Avril“ pieštukais, kurių turėjau bent tris ir šiuo metu dažausi tamsiai mėlynu - su juo ir lyginsiu.

Iš akių pieštuko tikėčiausi, kad tiks spalva, jis nebus per kietas, o nubrėžta linija išsilaikys iki vakaro, kai pati norėsiu ją nuplauti, o ne pats sugalvos nuplaukti.

Didžiausią pliusą rašau „Lavera“ pieštuko spalvai - rami, šalta pilka spalva, kokios ir norėjau.

Dėl minkštumo ir kietumo balanso, tai mano skoniui pieštukas galėtų būti minkštesnis. Ryte prieš brėžiant, tenka pašildyti rankoje, o jei palaikau delne trumpiau - dar ir smarkiau paspausti. Neatsižvelgiant į tai, kad kietesnis pieštukas tarsi turėtų būti taupesnis, toks jausmas, kad drožiu jį ir drožiu, o jis vis trumpėja...

Kalbant apie išsilaikymą, laikosi normaliai - kaip ir kiti ekologiški akių pieštukai. Gal cheminis prikeptų parai prie odos, tačiau gerai paruošus voką, linija laikosi iki vakaro, kaip ir reikia, kad būtų.

Bendras įspūdis visai geras, bet iki žavėjimosi - toloka. „Avril“ pieštukas patinka labiau, nes yra minkštesnis ir su juo mažiau žaidimų iš ryto.



„Lavera“ pilko pieštuko sudėtis, INCIHydrogenated Jojoba Oil, Mica (CI 77019), Caprylic/Capric Triglyceride,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, IronOxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Butyrospermum Parkii (SheaButter)*, Canola Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Iron Oxide (CI77492), Glyceryl Caprylate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Iron Oxide (CI77491), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, AscorbylPalmitate
* Ingredients issus de l'agriculture biologique certifiée


Pieštuką pirkau Prancūzijos elektroninėje parduotuvėje www.mondebio.com, jo kaina - 7,9 euro/1,2 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)