, , ,

Žėrintis „The Organic Pharmacy“ serumas paakiams

10:53

„The Organic Pharmacy“ serumas veidui

The Organic Pharmacy“ yra Didžiosios Britanijos ekologiškos ir brangios kosmetikos prekės ženklas. Stangrinančio serumo mėginukas pas mane atkeliavo su www.naturisimo.com grožio dėžute ir laukė savo eilės gana ilgai. Išbandžiusi galiu pasakyti, kad galiu jį rašyti į sąrašą grožio produktų, kuriuos turėčiau sau parūpinti, kai būsiu garbaus amžiaus ir, žinoma, jei turėsiu tiek atliekamų pinigų odai puoselėti.

Nukirpusi The Organic Pharmacy Gene Expression Lifting Serum“ mėginio kraštelį ir išspaudusį lašą ant rankos, iš pradžių net pabijojau tepti ant veido. Serumo sudėtyje yra žėručio, rausvai dažančio geležies oksido (CI77491) ir atrodo, kad ir oda žėrės neprastai.

Tačiau pabandžius išsklaidyti serumą paaiškėjo, kad baimė yra nepagrįsta. Akyse dingsta visos žėrinčios ir dažančios dalelės, serumas išsisklaido, palikdamas tik subtilų odos švytėjimą.



Tai labai gerai, bet lieka klausimas, ar gamintojo žadamas odos švytėjimas nėra tik žėrinčių dalelių triukas ir kas dar yra sudėtyje.

The Organic Pharmacy“ sudėtį pradeda alavijas, po jo - vanduo ir glicerinas. Pliusas už tai, kad serume yra nuo žalingų saulės spindulių, o kartu ir nuo priešlaikinio senėjimo saugančio fizinio filtro - titano dioksido. Serumą puošia airiškų kerpių ekstraktas, hialurono rūgštis, odos drėgnumą atkuriantis atkuriantis izomaltas, kinrožė, linai, retinolis (vitaminas A), lecitinas, eilė odą kondicionuojančių medžiagų.

Ar šis sąrašas vertas serumo kainos (apie 190 svarų/40 ml), nedrįstu tvirtinti. Tačiau naudoju jį su malonumu, nes tepasi švelniai, minkštai, gerai susigeria į odą.

The Organic Pharmacy Gene Expression Lifting Serum“ sudėtis, INCIAloe (Aloe Barbadensis)*, Aqua (Water) , Glycerin (vegetable)*, Titanium Dioxide , Chondrus Crispus Extract, Mica, Benzyl Alcohol,Sodium Hyaluronate, Isomalt, Silica, Carbomer, Hibiscus (Hibiscus Sabdariffa), Linseed (Linum Usitatissmum), Sodium Hydroxide,Xanthan Gum, Gluconolactone, Glucosamine Hydrochloride, Parfum (Fragrance), Retinol, Lecithin, CI77491, Biosaccharide Gum-1,Sorbic Acid, Grapeseed Extract (Vitis Vinifera), Phospholipids, Dextran, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Geraniol, Citronellol, Linalool,Eugenol, Limonene , Citral , Farnesol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Isoeugenol.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)