, , , ,

„Vogue“ įvertintas PHB drėkiklis veidui

11:06


Na nesakykite, visada įdomu, kai koks nors tikrai rimtas užsienio mados ir grožio žurnalas, pavyzdžiui „Vogue“, pastebi natūralią kosmetiką ir netgi ją pagiria. O jeigu žiniasklaidos ir giriamo gamintojo tarpusavio santykį nusveria gera leidinio reputacija, aš asmeniškai tikiu, kad tai yra objektyvu ir ne joks nupirktas turinio projektas. 2014 metais „Vogue“ pastebėjo nedidelės Didžiosios Britanijos manufaktūros „PHB Ethical Beauty“ veido drėkiklį su monoi, kvepiantį gardenijomis. Jį šiandien ir noriu pristatyti.

„Tekstūra, kvapas ir pastebimi rezultatai jus apstulbins“, - toks įvertinimas atsidūrė tarp „Vogue“ žurnalo 2014 metų geriausiai saugomų grožio paslapčių (angl. “The texture, scent and noticeable results will leave you astounded” VOGUE Magazine, Best Kept Beauty Secrets 2014.). Kuo šis natūralus kremukas įtiko „Vogue“ grožio redaktoriams, kad gavo tokį įvertinimą?

Kvapas

Odos priežiūros kosmetikos gaminio kvapas praktiškai visuomet atsiduria priešakinėse linijose. Natūrali kosmetika paprastai sulaukia standartinių priekaištų: prastai putoja, keistai kvepia. Sakykim taip: jei kvapų terapijos neapibrėžtume vien eteriniais aliejais ar natūraliais ekstraktais, o neatmestume ir sintetinių kvapų - žmonės pagal savo įpročius visuomet tikisi ko nors malonaus ir, geriausia, atpažįstamo.

Monoi aliejus yra gardenijų ištrauka kokosų aliejuje. Ir viešai žinomas faktas, kad ištrauka yra pastiprinta sintetiniu kvapu. Iš to, kiek man teko turėti rankose PHB odos priežiūros gaminių, sakyčiau, veido odos drėkiklis su monoi kvepia stipriausiai. Gavus siuntinį, drėkiklio kvapo buvo pilnas vokas, nors pakuotė buvo visiškai sandari, kremas neprasisunkęs ir neišsipylęs.

Kvapą sustiprina medžiaga Phenethyl alcohol, randama eteriniuose aliejuose. Ji tarnauja ir kaip kvapiklis, ir kaip konservantas.

Reziumuojant, kvapas yra gana stiprus, gėliškas, moteriškas. Eiti miegoti su juo nesiryžau, bet ryte - labai smagus. Ir esu tikra, kad nekelia jokio diskomforto toms, kurios naudoja nenatūralią kosmetiką, kvepiančią nenatūraliais kvapais. Kvapas yra aiškus, paprastas ir jokiu būdu nepriskirtinas prie keistų.

Drėkinimas

Odos drėkinimo funkcija tapo vienu svarbiausių grožio priesakų. Drėkinimo funkcijos nebuvimą šių laikų moteris atleidžia nebent balzame, pagamintame tik iš aliejų, sviestų, vaškų ir tik tada, kai ji pati tokį balzamą išsirenka. Ir nesvarbu, koks yra kremas ar losjonas, jis odai privalo užtikrinti reikalingą drėgmės porciją bet kokiu metų laiku.

PHB drėkiklyje odą drėkina standartinis ingredientas - alavijo sultys, kurios yra antra pagal kiekį drėkiklio medžiaga po vandens.

Kalbant apie drėkiklį, pagal nutylėjimą jis taip pat privalo būti lengvas, neriebus, neapsunkinti odos. Įvertinant tai, kad kreme yra tamsiai oranžinio, dažančio šaltalankių aliejaus, tačiau kremas yra gražios baltos spalvos, greičiausiai vandens ir alavijo sulčių jame yra tikrai daug ir tai suteikia jam lengvumo.

Vitaminai ir omegos

Kokosų aliejus turi lauro rūgšties, apie kurią rašiau dar 2015 metų vasarį. Kokosų aliejus turi stiprių antibakterinių ir antivirusinių savybių, jame yra vitamino A ir E, Omega-3. Bet sutikite, sumaišius monoi, vandenį ir alaviją bei įlašinus Phenethyl alcohol dėl stipresnio kvapo, stebuklo nepagaminsime. Ko drėkiklyje yra dar?

PHB odos maitinimui panaudojo vieną lengvesniųjų - saulėgrąžų aliejų (Omega-6 ir Omega-9, vitaminai A, E, C), labai moterišką agurklių aliejų (Omega-6, vitaminai A, C), taip pat kviečių želmenų aliejų (Omega-3 ir Omega-6, vitaminas E) ir stipriomis antioksidacinėmis savybėmis pasižymintį šaltalankių aliejų (Omega-3 ir Omega-6, vitaminai A, E, C).

Į drėkiklį neįkyriai prikaišiota tokių ingredientų, kaip augalinis glicerinas, riebieji alkoholiai, odą kondicionuojančios medžiagos.

Išvados

Lengvas, skaniai kvepiantis, drėkinimo ir lengvo maitinimo funkcijas subalansavęs kremas. Tiks ir monoi mėgstančioms natūralistėms, ir su natūralumu nieko bendro neturinčioms pirkėjoms. Ypatingai smagus gali būti šaltuoju metų laiku, kai trūksta žalumos ir gyvų tikrų gėlių.

Kol kas atrodo, kad mieliau norėčiau turėti kitus ir kitaip kvepiančius PHB produktus, tačiau iš patirties žinau, kad kažkuriuo būdu smarkiai išsiskyrusi ir į atmintį įsirėžusi kosmetikos priemonė po kurio laiko prašysis pakartojama.

„PHB Ethical Beauty Anti-aging Moisturiser with Monoï Oil and Gardenia“ sudėtis, INCIAqua, Aloe barbadensis** (Organic Aloe) leaf extract, Helianthus annuus** (Organic sunflower) seed oil, Cetearyl alcohol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Veg Glycerin**, Cocos nucifera** (Coconut oil) and Gardenia Tahitensis flower (Gardenia tahitensis), Borago Officinalis** (Organic Borage) Seed Oil, Triticum Vulgare** (Organic Wheatgerm oil), Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Glyceryl stearate, Hippophae Rhamnoides** (Organic Sea Buckthorn) Fruit Oil, Coco glucoside, Tocopherol, Phytic acid, Benzyl alcohol, Sodium Bicarbonate. *Linalool.
*Occurrs naturally in essential oils.
**Organically grown ingredients.

Kelioninio dydžio drėkiklį pirkau www.lovelula.com, jo kaina 5,95 svaro/15 ml. Viso dydžio drėkiklio pakuotė kainuoja 17,95 svaro/50 ml.


Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)