, , , ,

Naujovės: lietuviškas odekolonas, serija SOS, dantų tabletės ir nauji nagų lakai

12:50


Nelepina gamintojai naujovių gausa šią vasarą. Toks jausmas, kad visus prie žemės prispaudė tropiniai karščiai, o laboratorijose tie patys karščiai išjungė kondicionierius ir visi viską metę išvažiavo atostogauti. Bet šis tas įdomesnio vistik atsirado rinkoje, apie tai ir rašau.

„Kvapų namai“ sukūrė levandų odekoloną, kurio dar nėra interneto erdvėje: nei aprašymo, nei sudėties, nei istorijos. Tačiau jau atsirado „Kvapų namų“ parduotuvėse, yra ir testeriai - pabandykite. Rankomis sidabru puoštas buteliukas (jei teisingai supratau), jo talpa 30 ml, o kaina - 69 eurai. Be suflerio nepasakyčiau, kad odekolonas yra levandų, man kvapo puokštė pasirodė ir plati, ir gili.

„Madara“ atsiliepia į signalą SOS
naturisimo.com nuotrauka


Latvijos gamintoja „Madara“ sukūrė du produktus, kurie yra skirti dehidratuotai ir streso paveiktai odai: su šiauriniu bijūnu, linų sėklų ekstraktu ir hialurono rūgštimi. Jei pagalvojote apie nuostabiai kvepiantį bijūno žiedą, tai ne ir dar kartą ne. SOS serume ir kreme yra panaudotas bijūno šaknų ekstraktas.

„Madara“ teigimu, SOS linija atstato drėgmę giliausiuose odos sluoksniuose, sudėtyse yra šaltalankių ir dilgėlių lapų ekstraktų.

SOS serijos kremo aktyviosios medžiagos yra tos pačios trys, jis skirtas odai drėkinti ir drėgmei užrakinti odoje.

„Madara“ serumo SOS Hydra Repair Intensive Serum“ sudėtis, INCI: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin***, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Dicaprylyl Carbonate, Diheptyl Succinate, Sodium PCA, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Benzyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Linum Usitassimum (Flax) Seed Extract*, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Paeonia Lactiflora (Peony) Root Extract, Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Potassium Sorbate, CI77019 (Mica)****, CI77891 (Titanium Dioxide)****, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Capryloyl Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer, CI77491 (Iron Oxide)****, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Eugenol**
* Ingredients from organic farming
** Natural Essential Oils
*** Made using organic ingredients
**** Pure mineral pigments

Serumas kainuoja 37 Didžiosios Britanijos svarus/30 ml, įsigyti galima www.lovelula.com.

„Madara“ kremo SOS Hydra Recharge Cream“ sudėtis, INCI: Aqua, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Alcohol, Glycerin***, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Behenyl Alcohol, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Sodium PCA, Lecithin, Aroma, Cetearyl Alcohol, CI77891 (Titianium Dioxide)****, Cellulose, Stearic Acid, Palmitic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Linum Usitassimum (Flax) Seed Extract*, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Paeonia Lactiflora (Peony) Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, CI77492 (Iron Oxide)****, Lactic Acid, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Eugenol**
*Ingredients from organic farming
** Natural Essential oils
*** Made using organic ingredients
**** Pure mineral pigments

„Madara“ kremo kaina - 35 svarai/50 ml, taip pat parduodamas www.lovelula.com.

Magnio odos purškiklis


iherb.com nuotrauka


JAV rinkoje „Now“ parduoda magnio purškiklį odai. Net nežinau, ar tai daugiau papildas, ar grožio priemonė.

Šis purškiklis yra labai koncentruotas, išoriškai vartojamas purškiklis. Jame esantis magnio chloridas išgaunamas Nyderlanduose, iš Zechstein jūros dugno. Nesukelia riebumo jausmo, o keturi papurškimai reiškia 66 miligramus gryno magnio. „Natūraliame ID“ rašiau apie nuostabų gydantį bei atpalaiduojantį poveikį odai turinčią „Epsom“ druską, nes ji irgi turtinga magniu bei gali būti naudojama kosmetinėms reikmėms. Taigi, palyginti su ja, magnio chlorido molekulės yra mažesnės, geriau įsiskverbia į odą ir jo poveikis yra intensyvesnis.

„Now“ purškiklį už 6,83 JAV dolerio/237 ml parduoda www.iherb.com.

Tabletės vietoje dantų pastos


„Denttabs“ nuotrauka

Vokietijos natūralių ir ekologiškų produktų parduotuvė www.violey.com pradėjo prekiauti tabletėmis „Denttabs“, skirtomis naudoti vietoje dantų pastos. Jomis prekiauja ir Lietuvos parduotuvės. Visuomet galvojau, kad tokios tabletės yra skirtos situacijoms, kai nėra galimybių išsivalyti dantų klasikiniu būdu: pasta ir šepetėliu. Pasirodo ne. Tokią tabletę reikia kramtyti, kol ji taps kremiška, tuomet įprastai panaudoti šepetėlį.

Ar galvojate tą patį, ką ir aš? Kam reikia keisti dantų valymo priemonės formą, jei žmogui tai reiškia ne greitesnį ir paprastesnį, o ilgesnį ir sudėtingesnį procesą? Pirma dantų pastą sukramtyti, paskui ją panaudoti pagal paskirtį. Tačiau šių tablečių stiprybė tame, kad jos koncentruotos, o dantis kur kas geriau iki slidumo nušveičia jų sudėtyje esanti mikroceliuliozė. Jei patinka iššūkiai, tai tokių tablečių yra su fluoridu arba be jo.

„Denttabs“ tablečių su fluoridu sudėtis, INCI: Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Magnesium Stearate, Aroma*, Menthol, Xanthan Gum, Stevioside, Citric Acid, Sodium Fluoride, Eugenol
* Natural mint aroma.


„Denttabs“ dantų tabletės su fluoridu kainuoja 5,49 euro/125 vnt, užtenka 2 mėnesiams, naudojant du kartus į dieną.

„Denttabs“ tablečių be fluorido sudėtis, INCI: Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Magnesium Stearate, Aroma*, Menthol, Xanthan Gum, Stevioside, Citric Acid, Eugenol
* Natural mint aroma.

„Denttabs“ dantų tablečių be fluorido kaina 5,49 euro/125 vnt.

„Lily Lolo“ nagų lako paletė
„Lily Lolo“ nuotrauka
Didžiosios Britanijos „Lily Lolo“ siūlo šešis nagų lakus - šešias madingas spalvas. Ir, žinoma, jų už Didžiosios Britanijos ribų nesiunčia, taip kad galima arba tik pasigrožėti iš tolo, arba ieškoti aplinkinių kelių.

Vadinamoji 
8-free formula“ garantuoja, kad šiuose nagų lakuose nėra tolueno, dibutilftalato (DBP), formaldehido, formaldehido gumos, kamparo, parabenų, jokių ftalatų, ksileno, etiltozilamido gumos. Šiaip aš iš viso suskaičiuoju 9-ias medžiagas, kurių nėra šiuose lakuose.

„Lily Lolo“ nuotrauka
„Lily Lolo“ nagų lakas kainuoja 6,99 svaro, įsigyti negalima :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)