, , ,

„Bio2You“ gelinė paakių kaukė

09:22


„Bio2You“ vienkartinė gelinė paakių kaukė yra du geliniai lopinėliai su kolagenu ir hialurono rūgštimi, skirti uždėti ant paakių srities. Pirkau, nes kaukių niekada nebus per daug, bet patiko nenormaliai smarkiai. Ir dar - labai suabejočiau, ar tai panaudojama vieną vienintelį kartą. Gelius ir jų įdėklą išploviau, kad neapaugtų triušiu, ir įdėjau į šaldytuvą atvejams, kai labai reikės greitos ekstra priemonės.

„Bio2You“ yra Latvijos prekės ženklas, prieš kurį laiką atėjęs į Lietuvos rinką. Kaukę pirkau iš www.groziodraugas.lt, norėdama išbandyti tokio tipo priemonę, kokios dar niekuomet nebuvau turėjusi.

„Bio2You“ gelinės paakių kaukės pliusai:

  • Švelniai, bet patikimai prilimpantys geliniai lopinėliai. Galite gulėti, ar sukioti galvą, ar vaikščioti - nesvarbu,
  • SPA pojūtį suteikiantis gelių plonumas,
  • Ne per mažai ir ne per daug pačios kaukės skysčio, kuris netempia gelių žemyn, bet pakankamai pridrėkina odą,
  • Nėra skysčio pertekliaus nuėmus gelinius padus, todėl nereikia nieko įtrinti ar nuvalyti,
  • Geras drėkinimas ir gaivinimas, 0 riebumo.
Minusai:
  • Atseit vienkartinė,
  • Gana aukšta kaina kaip vieno karto priemonei.
Matote nuotraukoje, kokie plonyčiai ir lankstūs yra geliai. Prieš naudojant šią kaukę dėl didesnio efekto ją galima šiek tiek palaikyti šaldytuve ir atvėsinti. Papildomai nešaldžiau, bet net ir naudojant kaukę labai karštą dieną jautėsi natūralus ir malonus gelių vėsumas.

Labai smagu, kad palaikius kaukę iškart galima eiti prie reikalų - miegoti ar atvirkščiai, dažytis, nes plauti, sugerti perteklių ar valyti nereikia. Oda lieka švelni, atsipalaidavusi ir sudrėkinta.

Patys geliai man pasirodė labai verti dėmesio atskirai kaip tokie, todėl aš juos paruošiau tolimesniam naudojimui. Tokios pakankamai skystos, vos už vandenį tirštesnės kaukės pati negaminsiu, bet patepus odą įprastu kremu, losjonu ar serumu dėl paakių gaivumo ir stangrumo galima uždėti atšaldytus gelius ir palaikyti.

Dar liko kaukės sudėtis, kurioje vanduo, hidrolizuotas kolagenas, hialurono rūgštis, glicerinas, akacijos guma, riebusis alkoholis, pantenolis, konservantai fenoeksitanolis ir benzoinė rūgštis, kvapai (nepajutau išvis kažkokio aiškaus kvapo), odą kondicionuojanti medžiaga.

Hidrolizuotas kolagenas yra sudarytas iš amino rūgščių, kurios skatina kolageno gamybą odoje. Kolagenas yra baltymas, kurio pakankamas kiekis odoje užtikrina jos tamprumą ir elastingumą.

Hialurono rūgšties atmaina natrio hialuronatas, kuris ypač lengvai įsigeria į odą ir sugeba išlaikyti iki 1000 kartų daugiau vandens, palyginti su savo svoriu. Hialurono rūgštis užtikrina reikiamą drėgmės kiekį odoje, padaro ją stangresnę, putlesnę, sumažina raukšlelių gylį.

Gamintojas teigia, kad kaukė yra hipoalerginė.

Kaukę rekomenduojama laikyti 20-30 minučių, naudoti du kartus į savaitę.

„Bio2You“ vienkartinės gelinės paakių kaukės „Anti-Ageing Eye Gel Patch“ sudėtis, INCI: Aqua, Hydrolized Collagen, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Ceteryl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol (and) Benzoic acid (and) Dehydroacetic Acid, Parfum, Lysine Carboxymethyl Cysteinate.

Kaukės kaina - 6,90 euro/5,5 gramo, pirkta www.groziodraugas.lt.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)