, , ,

Negraužiantis akių aliejus makiažui valyti

09:31

migdolų aliejus makiažui valyti

Pasidžiaugusi „Ere Perez“ aliejiniu-vaškiniu tušu ir atsigavusiomis blakstienomis, šiandien parašysiu, kuo jas kiekvieną vakarą valau. Tadam - tai migdolų aliejus! Toks efektyvus ir toks geras, kad tapo vieninteliu daiktu, kurio neturėdama nė minutės atliekamo laiko, besikraudama atostogų lagaminą, važiavau pirkti į „Kvapų namus“. 

Prasidėjęs meilės romanas su „Ere Perez“ blakstienų tušas paskui save vedasi klausimą, ką daryti vakare? Micelinis vanduo tušo neveikia, įprasti prausikliai irgi nelabai, lieka aliejus, bet jis turi būti kuo labiau draugiškas ir švelnus.

Žinoma, išvardinsiu, ir ko šiame aliejuje yra gero, bet dabar išduosiu svarbiausią paslaptį: jis negraužia akių. Įsivaizduojat? Tikrai ir realiai, kaip ir pažadėjo Ingrida iš „Kvapų namų“. Išsitepu, išmasažuoju akis, veidą, atsimerkiu ir kartais net užmirštu iki pat maudynių pabaigos, kad aliejus ant akių. Šiaip nerealus migdolų aliejaus bruožas valant makiažą.

Dabartinį savo veido prausimo stilių palyginčiau su kondicionierius-šampūnas-kondicionierius-šampūnas metodu plaukams, kuomet kūnas padengiamas riebalu (sebumo per dieną išsiskiria natūraliai), tuomet prausikliams veido odą pasiekti yra sunkiau, o ir nenuriebalina jie jos iki girgždėjimo. Be to, aliejinis valymas yra natūralus ir logiškas, nes riebalas tirpsta riebale, geriau apsaugomos ant odos gyvenančios  gerosios bakterijos.

Migdolų aliejaus potėpis ar jausmas ant odos laikomas riebiu, kvapas beveik nejuntamas, už ką didelis pliusas. Migdolų aliejuje yra daug vitaminų E ir F, oleininės rūgšties. Jis padeda odai pagerinti barjerines funkcijas, saugo nuo senėjimo, ramina uždegimus bei padidina atsparumą ultravioletiniams spinduliams.

Migdolų aliejų pirkau „Kvapų namuose“, jo kaina 6,10 euro/30 ml.

Nežinau, ar labai matosi pačių blakstienų pokytis vizualiai, gal matosi? Tankesnės, ilgesnės. Braukiant jaučiu jas kaip standų šepetuką (!).



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)