, , ,

Klasika: neriebus „Dr.Hauschka“ skystas bronzantas

10:12

Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint

Skystas, neriebus, tarsi saulės bučinių šydu odą užklojantis „Dr.Hauschka“ perregimas bronzantas „Dr.Hauschka Translucent Bronzing Tint“ yra savo žanro klasika. Prie jo grįžtu jau kažkelintą kartą ir kaskart stebiuosi, kad dar niekas nesugalvojo gaminti alternatyvos.

Bronzantas yra sveikos rudos spalvos, kuri nėra nė kiek oranžinė ir veido nepadaro panašaus į rudmėsę. Vandeningos konsistencijos, kuri leidžia naudoti jį tiek sausesnės, tiek riebesnės odos savininkėms. Su ingredientais, kurie truputį patempia ir pastangrina odą.


Viduje: ir aliejai, ir bičių vaškas

Tai vienas tų retų atvejų, kuomet realybė tarsi neatitinka etiketės.

Lengvame ir skystame bronzante Vokietijos „Dr.Hauschka“ sugebėjo sutalpinti ir keletą aliejų, ir netgi bičių vašką. Nors jeigu pirma bronzantą pavyktų pačiupinėti, niekaip to nepasakyčiau. Na aliejai – dar dar, bet vaškas? Vien pagal išvardintas sudėtines dalis bronzantą įsivaizduočiau kaip kremą.


Bronzanto sudėtį pradeda vanduo, alyvuogių aliejus, alkoholis, paprastojo perluočio ir hamamelio ekstraktai.

Sakyčiau, būtent hamamelio ekstraktas lemia tai, kad šis bronzantas odq stangrina. Ir apskritai makiažo priemonė smagiausiai atsiskleidžia tuomet, kai ant odos yra žaizdelių ar spuogelių, kuriuos reikia užgydyti. Nepaisant to, kad viena pagrindinių sudedamųjų dalių yra alkoholis, bronzatas nedegina ir nesutraukia odos, tačiau tarsi padeda truputį „susiimti“.

Sudėtyje yra lecitino, bičių vaško, kondicionuojančio riebiojo alkoholio, žemės riešutų aliejaus, mineralų.

„Dr.Hauschka“ akcentuoja, kad odą raminantis alyvuogių aliejaus, bičių vaško ir mineralinių pigmentų kompleksas maitina odą ir suteikia jai efektą, tarsi būtų pabučiuota saulės. Perluočio ir hamamelio ekstraktai tonizuoja ir matomai stangrida odą.

Esu tikra, kad šio bronzanto sudėtyje kiekviena ras ką pagirti ir ką sukritikuoti. Nors pats produktas man labai patinka, ilgą laiką priklausiau kritikų komandai: ir to galėtų nebūti, ir ano. Galiausiai turiu pripažinti, kad „Dr.Hauschka“ bronzatas nekelia alergijos, nedirgina odos, savo darbą atlieka puikiai, man labai patinka ir neturiu prie ko prisikabinti.

Tonavimas


Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint, swatches



Unikali bronzanto konsistencija atveria galimybes jį naudoti įvairiais būdais. Su kremu, su losjonu ar aliejumi. Jį galima įmaišyti ar galbūt tepti vieną.

Tepamas vienas bronzantas suteikia ryškesnį sveiką atspalvį odai, tačiau nereikia pamiršti, kad ne veltui jis yra permatomas. Veido odos neatpažįstamai nenuspalvins, tačiau pagerinti toną padės. Be to, tepamas vienas bronzantas odai suteikia ryškesnę spalvą.

Jei oda yra porcelianinio baltumo, labai blyški ar norisi švelnesnio efekto, lašiuką bronzanto galima įmaišyti į veido priežiūros priemonę ir naudoti kartu.

Žinau, yra žmonių kuriems iš principo netiko ar nepatiko šio bronzanto spalva, tačiau tokių buvo vienetai. Mano blyšiai odai šis bronzantas yra kaip tik. O jeigu panaudoju po gero masažo, atrodau tarsi sugrįžusi iš atostogų.

„Dr.Hauschka Translucent Bronzing Tint“ ingredientai, INCIWater (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Beeswax (Cera Alba), Fragrance (Parfum)*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
*component of natural essential oils


„Dr.Hauschka“ bronzantas Vokietijos www.violey.com kainuoja 21,5 euro/30 ml, Prancūzijos www.mondebio.com - 29 eurus/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)