, , , ,

„Couleur Caramel“ skysti vokų šešėliai „Sand“

09:18

Couleur Caramel šešėliai Sand

Neatsispyriau pagundai išbandyti skystus blakstienų šešėlius iš naujausios Prancūzijos gamintojos „Couleur Caramel“ makiažo kolekcijos „Zanzibar palace“ („Zanzibaro rūmai“). Jau turėjau mintyse nusipiešusi paveikslą, kaip vietoje griežtokos linijos virš blakstienų vasarą lengvai perbraukiu „Couleur Caramel“ flomasteriu, pasiryškinu blakstienas ir bėgu pro duris. Spalvą rinkausi pagal gamintojo nuotraukas - pačią universaliausią ir subtiliausią „Sand“ (liet. smėlis), nes kasdienai man netiktų nei spindinti auksinė, nei ryški violetinė, nei intensyviai ruda.

Ekologiškas vokų šešėlių flomasteris


Couleur Caramel skysti vokų šešėliai Sand

„Couleur Caramel“ naujieji vokų šešėliai turi „Ecocert“ sertifikatą ir kelia įspūdį ne tiek sudėtimi, kiek savo forma, kuri eko rinkoje nėra dažnai sutinkama. Išsukamas flomasteris, kuris užsibaigia švelniu šepetėliu - juo ir dažomas akies vokas.

Šešėlis dengiasi plonyčiu sluoksniu, tačiau nėra lengvai koreguojamas ar išsklaidomas. Geriausiai dažyti iš karto teisingai, o jei ką - pasitelkti į pagalbą pieštuką ar birius šešėlius. Kita vertus, pati šešėlių forma sufleruoja, kad jais dengti reikia didelę voko dalį ir šis įtaisas nėra numatytas tikslioms, griežtoms linijoms brėžti.

Laikosi gerai. Padengus voką šešėlių pagrindu ir biriais šešėliais, man „Couleur Caramel“ šešėliai puikiausiai atlaikė visą dieną karštyje ir veiksme.

Spalva - kiek spindinti, tačiau subtili ir nerėksminga.

Praktiniai pastebėjimai


Couleur Caramel skysti vokų šešėliai Sand

Labiausiai suglumino spalvos kaita šiaip ant švarios odos ir ant voko, paruošto kuo ilgiau išsaugoti šešėlių spalvą bei ribas.

Tik gavusi ir išbandžiusi spalvą ant rankos, likau pritrenkta, kad tai mano pati mėgiamiausia šešėlių spalva ir net pasidarė gaila, kad neužsisakiau dviejų vienetų. Bet viskas būtų paprasta, jei nebūtų sudėtinga.

Paprastai akies voką paruošiu naudodama „Lily Lolo“ šešėlių pagrindą (rusvąją dalį, geltoną vis dar išmetu nė neprisilietusi), tada pašviesinu ir sutvirtinu „Alima Pure“ šešėliu „Bone“, kuris iš riboto leidimo yra patekęs į nuolatinį asortimentą (valio!), tuomet jau spalvos. Ir čia paaiškėjo, kad ant pašviesintos odos „Couleur Caramel“ šešėliai „Sand“ įgauna kur kas šviesesnį, kiek į paplūdimio smėlio gelsvumą panašų atspalvį.

Kadangi makiažo paruošimo priemones naudojame skirtingas, nuotraukoje matosi „Sand“ spalva ant plikos, niekaip neparuoštos odos.

Ar patenkinta? Visai taip. Labai vasariška, gaivi ir atostogas primenanti spalva, kurią įsimesiu į atostogų lagaminą.

„Couleur Caramel“ akių šešėlių sudėtis, INCIAqua (Water), Ricinus Communis (Castor) seed oil*, caprylic/capric triglyceride, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, glycerin**, polyglyceryl-6 distearate, sucrose laurate, carrageenan, alchohol**, dehydroacetic acid, benzyl alcohol (may contain +/- : CI 77891 (titanium dioxide), CI77491 (iron oxides), CI 77492 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides), CI 77007 (Ultramarine),mica, silica).

Šešėlius pirkau Prancūzijos parduotuvėje www.mondebio.com, jų kaina - 14,90 euro/20 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)