, , , ,

„Aromatherapy Associates“ žalia kompozicija su petitgreinu „De-Stress Mind“

06:59

„Aromatherapy Associates“ aliejus nuo streso

Planuojate atostogas? Prieš akis jūra ir paplūdimys? Sodyba? Saulės nutvieksta terasa? Neapsigaukite, kad šis įrašas apie streso malšinimui skirtą aromaterapiją geriau tiktų rudeniui. Taip, ir jam, bet ir dabar, kol ateis tas palaimingas mūsų nuosavas poilsio metas, turėsime išsilaikyti egzaminus ar pagreitintu būdu baigti darbus, o kur dar neatidėliotinos poilsiaujančių bendradarbių užduotys ir darbai...Šią apgaulingą kasmetinę vasaros karuselę man priminė įdomumo dėlei pabandyti nusipirktas „Aromatherapy Associates“ vonios ir dušo aliejus „De-Stress Mind“.

Didžiosios Britanijos gamintojo „Aromatherapy Associates“ gaminamą visą vonios ir dušo aliejų gamą prilyginčiau „haute couture“ segmentui mados srityje. Nuostabiai elegantiškas, minimalistinis ir išbaigtas pakuočių dizainas, sukeliantis pasigėrėjimą vos paėmus gaminį į rankas. Iš kitos pusės, kruopščiai apgalvotas ir išbaigtas turinys.

Stresą malšinanti vėsa+vėsa+vėsa

Kompozicijoje dominuojantis petitgreino eterinis aliejus išgaunamas iš karčiavaisio citrinmedžio (Citrus Aurantium Amara) lapų ir šakelių. Jo kvapas yra žalias, kartokas, šaltas ir labai panašus į nerolio eterinį aliejų, kuris gaminamas iš to paties augalo žiedų. Be skirtingos cheminės sudėties, petitgreino eterinis aliejus neturi gėlių gaidos, tačiau juos supainioti labai lengva, nes nepatyrusiai nosiai jie kvepia labai panašiai. Kartu tai reiškia, kad nesąžiningi gamintojai pigesnį petitgreiną į gaminį gali dėti vietoje labai brangaus nerolio.

Šiuo atveju man nebuvo svarbu, kad būtų būtinai nerolis. Norėjau išmėginti aromaterapinę priemonę, kuri nuramintų, pasūpuotų ir pakylėtų aukščiau žemės.

Taip, petitgreinas yra pirmoji vėsa, atpalaiduojanti psichinę įtampą ir balansuojanti nervų sistemą. Antroji - jūra kvepiantis rozmarinų (Rosmarinus Officinaliseterinis aliejus. Jis geba sumažinti galvos skausmus ir net migreną, gerina kraujo cirkuliavimą, didina budrumą.

Na ir trečioji vėsos komponentė - vasarai ypač tinkantis, vėsinantis kūną kokosų aliejus, kuris yra gaminio pagrindas.

Kai karšta ypač nesinori naudoti karščio pojūtį dar labiau sustiprinančių sausų, karštų kvapų - šis aliejus yra gaiva, vėsus miško paklotas, jūros mūša, vėjo gūsis.

Ramunėlės ir bosvelija

Aromaterapiniame mišinyje taip pat yra laukinių ramunėlių (Ormenis Multicaulis) eterinio aliejaus. Šis augalas nėra tikroji ramunėlė, tačiau turi panašių raminamųjų savybių ir tinka jautriai odai. Eterinis aliejus padeda siekti emocinės pusiausvyros bei prisitaikyti prie pokyčių.

Na ir protą nuskaidrinančios smilkalinės bosvelijos, arba frankincensas (Boswelia Carterii
išvalo mintis ir padeda susikoncentruoti.

Mišinyje taip pat yra natūralių augalų ekstraktų.

Naudojimas

„Aromatherapy Associates“ aliejų ir ekstraktų mišinius siūloma naudoti įpilant į vonią ar ištepant kūną prieš dušą. Tuomet taip, tikrai reikėtų įsigyti viso dydžio buteliuką. Aš pirkau vos 3 mililitrus, be to, jie man patinka taip, kad būtų gaila juos nuplauti, todėl nesuku galvos ir naudoju mišinį po dušo, pataškuodama pulso vietas, arba kaip kvepalus ryte.

Labai patinka! Svajoju išsinagrinėti aprašymus ir kartu su kitu užsakymu iš el. „Naturisimo“ parduotuvės užsisakyti dar ką nors iš „Aromatherapy Associates“ asortimento.

„Aromatherapy Associates“ vonios ir dušo aliejaus „De-Stress Mind“ sudėtis, INCI: Cocos Nucifera (Coconut Oil), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Ormenis Multicaulis (Wild Camomile) oil, Parfum**, Boswelia Carterii (Frankincense) oil, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*.
*Natural Essential Oil Contents **Natural Plant Extracts

Pirktas www.naturisimo.com, kainavo 2,5 svaro/3 ml. Visos pakuotės kaina yra 45 svarai/55 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)