, , ,

Vokietijos violey.com siuntimo kaina vėl patraukli

15:35


Vokietijos rinka pasižymi didele natūralių ir ekologiškų gaminių pasiūla, kartu ir labai patraukliomis jų kainomis. Didžiausia elektroninė tokio pobūdžio šalies elektroninė parduotuvė www.violey.com sugrąžino buvusią įkandamą siuntimo į Lietuvą kainą - 9,9 euro iki 2 kilogramų, plius 0,6 euro už kiekvieną papildomą kilogramą iki 30 kilogramų.

Nenoriu klaidinti, bet anksčiau maždaug be 20 eurų minimalios siuntimo kainos su www.violey.com nebūtų pavykę apsisukti.

Iškart prisiminiau vienos mielos skaitytojos mintį, kad jai labiausiai patinka tos parduotuvės, kurios siūlo nemokamą suntimą. Sakyčiau, kad man irgi, bet be Didžiosios Britanijos su tokiais siuntimo pasiūlymais susidurti gal net ir neteko.

Nors ir aš pati dažniausiai rašau apie natūralią kosmetiką, plaukų, odos priežiūros priemones, tačiau švaresnis gyvenimo būdas yra kur kas platesnė sąvoka. Kažkuo reikia valyti viryklę, plauti indus ar grindis, skalbti drabužius, galiausiai valgyti, maitinti vaikus ar gyvūnus. Čia ir prasideda niuansai, kad jei įsimeti į krepšelį skalbimo miltelių, indaplovių tablečių, siuntinio svoris ir tūris ima augti akyse, nepalikdamas abejonės, kodėl jis nėra nemokamas.

Aš www.violey.com dažniausiai perku dantų pastą, buitinę „chemiją“, prieskonius, šampūnus, nebrangi čia ir populiari vokiška dekoratyvinė kosmetika, nemažas nagų lakų ir kvepalų pasirinkimas - pastarųjų dviejų Didžioji Britaniją į Lietuvą nesiunčia.

Jei pasirinksite anglų kalbą, nei su naršymu, nei su prekių aprašymais neturėtų kilti problemų.


Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Gal galite parašyti savo būtiniausių prekių sąrašą iš Violey?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įdomus klausimas :)

      Pirkdama Violey niekad neužmirštu:

      1. "Sante" dantų pastos su vitaminu B ir fluoridu,
      2. "Logona" vyriškos plaukų želės, kurios kaina puikiai atitinka kokybę,
      3. "Sonett" paprasčiausių muilų,
      4. "Sonett" dėmių išėmėjo drabužiams,
      5. Nuostabiosios "Lebensbaum" kavos, ypač, ko neturi "Livinn": espresso, be kofeino.

      Visa kita - pagal situaciją.

      Panaikinti