, ,

Nauja simpatija: amerikietiški „Andalou“ veido kremai

08:03

Andalou Naturals veido kremas

Nauji metai, nauji atradimai. Tarp JAV gamintojų, tarp kurių išskirčiau dekoratyvinės mineralinės kosmetikos liniją kuriančią „Alima Pure“, atradimu galiu pavadinti ir „Andalou Naturals“. Pradėjusi nuo kreminio citrininio prausiklio pamažu bandžiau ir „Andalou“ kremus kelioninėse pakuotėse (travel size, po 12 ml), prie kurių pastūmėjo logiškas gamintojo klasifikavimas bei aiški žinia apie kiekvieno kremo paskirtį. Turėčiau paminėti, kad „Andalou Naturals“ naudoja kamieninių augalų ląstelių technologiją (Fruit Stem Cell Science®), bet man tai skamba kaip bla bla bla. Tarkime, kad „Andalou Naturals“ priemonių sudėtyse yra biologiškai aktyvių augalinių kompleksų.

Be GMO, prieš senėjimą, nebandyta su gyvūnais


Visi trys mano turimi „Andalou Naturals“ kremai su lietuviška žiema nelabai draugauja, nes yra per lengvi. Tačiau ar nakčiai, ar kai atšils orai, jie gali būti puikus pasirinkimas, neapsunkinantis odos, nes yra puikūs drėkikliai.

Apžvelgsiu tris kelioninio dydžio „Andalou Naturals“ kremus: skaistinantį kremą „Renewal Cream Probiotic + C“, tūkstančio rožių kremą „Beautiful Day Cream 1000 Roses“ bei naktinį kremą „Night Repair Cream Resveratrol Q10“.

Ant JAV gaminių ypatingai dažnai galima pamatyti, kad sudėtys yra neužterštos genetiškai modifikuotais organizmais (GMO). Greičiausiai todėl, kad ten auginama ypač daug GMO kultūrų. „Andalou“ tokį žymėjimą naudoja apie kiekvienos kremo pakuotės. Be to, visi mano išbandyti šio gamintojo kremai yra skirti odos senėjimo prevencijai.

Odą skaistinanti serija, kuriai priklauso pirmas kremas su vitaminu C, priskirtas normalią ir mišrią odą turinčių žmonių poreikiams. Rožių kremas – sausai ir dirgliai odai, o violetinis naktinis kremas – brandesnei ar maitinimo reikalaujančiai odai. Pačiai jauniausiai odai „Andalou Naturals“ gamina ir valančią bei riebią odą valančią veido priežiūros gaminių grupę.

Kiekvienos linijos priemonėse yra ir augalų kamieninių ląstelių technologija ir tarsi kiekviena jų turėtų veikti prieš senėjimą bei stimuliuoti odos ląsteles. Tačiau vertinant tai, kaip kompanija rikiuoja gaminius, darau išvadą, kad augaliniai ekstraktai yra vienas ir galbūt ne pats didžiausias dėmuo, nes kiekvienos grupės išskirtinumas ir veikimo galia atiduota papildomiems ingredientams: vitaminui C ir probiotikams, rožėms, įvairioms maitinančioms medžiagoms, antiseptikams gluosniams ir hamameliams.

Visi trys kremai yra be GMO, be glitimo, nebandyti su gyvūnais.

Kremas su probiotikais ir vitaminu C


Andalou Naturals kremas su probiotikais

Nuo šio kremo pradėsiu, nes jis pats popsiškiausias. Lengvas maišytas citrusų aromatas jo kvapą daro panašų į limonado.

Kremas pagamintas su augalinių ląstelių kompleksu, vitaminu C bei probiotikais. Gamintojo teigimu, jis sulėtina ląstelių pažeidimus, stimuliuoja kraujotaką ir ląstelių atsinaujinimą, mažina pigmentines dėmes ir sulygina odos toną. Probiotikai užtikrina sveiką odos mikroflorą, gerina imunitetą ir didina spindesį.

Malonus, lengvas, odos neapsunkinantis ir porų nekemšantis kremas. Kvapas silpnas, neįkyrus - greitai nusikvėps ir neerzins.

Žavinga kremo sudėtis, kurią pradeda giliai odą drėkinančios alavijo sultys, obuolių, vynuogių ir kitų uogų kamieninių ląstelių kompleksas, vitaminas C, Lactobacillus bakterijos, hialurono rūgštis, manukos medus, medetkų, melionų ekstraktai, erškėtrožių ir granatų aliejai, baltosios arbatos ekstraktas. Kremas kvėpintas saldžiųjų apelsinų ir tangerinų eteriniais aliejais.

Vien dėl citrusinių eterinių aliejų, tebūnie jų nedaug, šio kremo nesiryžčiau naudoti iš ryto, kuomet saulė yra aktyvi. Kita vertus, „Andalou“ gamina atspalvį suteikiančius kremus, BB ir CC su apsaugos nuo saulės faktoriumi (SPF), todėl naudojant apsaugą citrusiniai eteriniai aliejai bėdų tikriausiai nesukeltų.

Vienintelis šis kremas išskydo po visą riešą, nes yra labai lengvas ir ganėtinai skystas. Kitų dviejų „Andalou“ kremų tekstūras parodyti buvo lengviau.

Andalou Naturals kremas su probiotikais


„Andalou Naturals“ kremo su probiotikais ir vitaminu C sudėtis, INCI: Aloe Barbadensis Juice*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*, Vegetable Glycerin, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Monolaurate, Fruit Stem Cells (Malus Domestsica, Solar Vitis) and BioActive 8 Berry Complex*, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Hydrolyzed Myrtus Communis Leaf Extract, Lycium Barbarum (Goji) Glycopeptide, Probiotic Complex (Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root, Maltodextrin and Lactobacillus), Tocopherol (Vitamin E), Olive Squalane, Allantoin, Hyaluronic Acid, Manuka Honey, Acacia Gum, Calendula Officinalis Extract*, Cucumis Melo (Melon) Extract, Rosa Canina (Rosehip) and Punica Granatum (Pomegranate) Oils*, Camellia Sinensis (White Tea) Extract*^, Cyamopsis Tetragonolobus (Guar) Gum*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) and Citrus Tangerina (Tangerine) Oils*
Non-GMO verified   *Organic   ^Fair Trade


Kremas įsigytas www.iherb.com, jo kaina be akcijų ar nuolaidų yra 5,06 JAV dolerio/ 12 ml.

Tūkstančio rožių grožio kremas


Andalou Naturals 1000 rožių kremas

Moteriškas dieninis kremas, į kurį vyrai nepretenduos perskaitę, kad pagamintas su rožėmis, o greičiausiai dar ir stipriai kvepia jomis.

Palyginti su probiotiniu kremu. „Andalou“ rožių kremas yra šiek tiek tirštesnis, standesnis, bet taip pat lengvas. Patogiai slidžiai dengiasi, neapsunkina odos, greitai susigeria, suteikia aksominio švelnumo ir gaivos jausmą. Rožėmis kvepia labai lengvai ir taipogi gana greitai kvapas dingsta.

Pagrindiniais ingredientais gamintojas laiko Alpių rožių kamienines ląsteles, taip pat rožių vandenį ir rožių eterinį aliejų. Rožės laikomos vėsinančiomis, raminančiomis jautrią, dirglią, sustiprintai į aplinką reaguojančią odą.

Alpių rožės stimuliuoja odos atsparumą, epidermio atsinaujinimą ir suteikia jaunatviško švytėjimo.

Peržiūrėjus rožių kremo sudėtį galima pastebėti, kad ji „apversta“, palyginti su probiotiniu kremu: arčiau sudėties pradžios patraukti erškėtrožių ir granatų aliejai, kurie yra stiprūs antioksidantai. Tai daro kremą kiek rimtesniu, sunkesniu. Tačiau ir čia pirmoje vietoje yra alavijo sultys, toliau rikiuojasi biologiškai aktyvus kompleksas, šįkart su rožėmis, hialurono rūgštis, vitaminas B5, vynuogių polifenoliai, spanguolių sultys, baltosios arbatos ekstraktas. Kremas kvėpintas tangerinų (nesijaučia), pelargonijų ir rožių eteriniais aliejais.

Tūkstančio rožių kremas atstato odos hidrolipidinį barjerą ir stangrina.


Andalou Naturals 1000 rožių kremas

„Andalou Naturals Beautiful Day Cream 1000 Roses“ sudėtis, INCI: Aloe Barbadensis Juice*, Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Biosaccharide Gum, Allantoin, Olive Squalane, Rosa Canina (Rosehip) and Punica Granatum (Pomegranate) Oils*, Fruit Stem Cells (Alpine Rose, Malus Domestsica, Solar Vitis) and BioActive 8 Berry Complex*, Soothing Complex: [Hyaluronic Acid, Magnolia Officinalis Bark, Phoenix Dactylifera (Date) Leaf Cell and Boswellia Serrata (Boswellin) Extracts], Panthenol (Pro-Vitamin B5), Ethylhexyl Palmitate, Lecithin, Zea Mays (Corn) Starch*, Grapeseed Polyphenols, Rosa Damascena (Rose) Distillate*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Juice*, Camellia Sinensis (White Tea) and Aspalathus Linearis (Rooibos) Extracts*^, Tocopherol (Vitamin E), Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citrus Tangerina (Tangerine) and Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oils*, Rosa Centifolia (Rose) Oil 
Non-GMO verified   *Organic   ^Fair Trade

„Andalou“ rožių kremą pirkau www.iherb.com, kur jis kainuoja 5,06 JAV dolerio (be akcijų)/ 12 ml.

Naktinis kremas su resveratroliu


Andalou Naturals naktinis kremas

Paskutinis, bet tikrai ne blogiausias naktinis „Andalou Naturals“ kremas. Šioje serijoje, skirtoje brandžiai, sausai odai, yra daug maitinančių ingredientų ir ypač stiprių antioksidantų kompleksų. Naktiniame kreme naudojamas resveratrolis su kofermentu Q10.

Resveratroliai yra natūralūs fenoliai, arba medžiagos, kurias augalai išskiria, kad užsigydytų sužeidimus, kovodami su bakterijomis ar grybeliais. Jų yra vynuogėse, mėlynėse, avietėse, šilkmedžio uogose, raudonajame vyne, žemės riešutuose. Kofermentą Q10 natūraliai gamina gamina ir žmogaus kūnas. Tai į vitaminą panaši, riebaluose tirpi medžiaga, kuri ląstelėms padeda gaminti energiją, veikia kaip antioksidantas ir stimuliuoja imuninę sistemą.

„Andalou Naturals“ teigimu, resveratrolio ir 
Q10 kompleksas saugo nuo naujų raukšlelių susidarymo, gydo ląstelių pažeidimus, stiliuoja odą stangrinančio kolageno susidarymą ir didina odos elastingumą, kuris padeda sumažinti smulkias raukšleles ir lygina odą.

Sudėtis šaukte šaukia, kad tai yra kremas brandesnei odai. Nors vėliavnešys ir čia alavijo sultys, po jų eina glicerinas ir riebus, maitinantis kakavos sviestas, taip pat saulėgrąžų aliejus, antibakterinėmis ir antiseptinėmis savybėmis pasižyminti lauro rūgštis, apie kurią rašiau straipsnyje apie kokosų aliejų. Riebusis (kondicionuojantis) alkoholis, goji uogų glikopeptidai, taip pat hialurono rūgštis bei kamienininių augalų ląstelių kompleksas.

Naktiniame „Andalou“ kreme vietos rado ir vitaminai E, C, ir avokadų, linų sėmenų, agurklių, nakvišų, erškėtrožių aliejai, mangų sviestas, alyvuogių skvalenas, baltosios ir raudonosios arbatų, jamaikinės kinrožės ekstraktai, priešuždegimiškai ir raminančiai veikiantis alantoinas.

Jei tai ne augalinė sunkioji artilerija, tuomet nežinau, kas tai.

Kremas turi lengvą, neišsiskiriantį kvapą. Ir nors yra standžiausias iš visų trijų bei pačios rimčiausios sudėties, odos jis neapsunkina.

Iš „Andalou“ mini kremų versijų, būtent naktinį naudojau mažiausiai ir tai nulėmė gana šilta šių metų žiema. Pirmiausiai, odą primaitinti labai padeda kokosų vanduo, o apsaugą suteikia šilko kokonai, bet kai oras apskritai pasidarė panašesnis į ankstyvą pavasarį, o ne į žiemą, vakarais išvis mečiau teptis kažkuo papildomu. Neapsigaukite, kad gyvenu kitoje, o ne visuotinio apsišildymo planetoje: tiesiog labai padėjo ir oro drėkintuvas namuose.

Abejoju, kad šis kremas pas mane užsistovės, nes man atrodo labai tinkamas atostogoms: maža talpa, o jei dar saulės pagavus, jis gali labai padėti odą nuraminti ir atstatyti.


Andalou Naturals naktinis kremas, Andalou Naturals kosmetika

„Andalou Naturals Night Repair Cream Resveratrol Q10“ sudėtis, INCIAloe Barbadensis Juice*, Vegetable Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*, Lauric Acid, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Fruit Stem Cells (Malus Domestsica, Solar Vitis) and BioActive 8 Berry Complex*, Resveratrol, Ubiquinone (CoQ10), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Hydrolyzed Wheat and Hydrolyzed Soy Proteins, Lycium Barbarum (Goji) Glycopeptide, Fagus Sylvatica (Beech) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Linum Usitatissimum (Flax) Oil*, Hyaluronic Acid, Borago Officinalis (Borage), Persea Gratissima (Avocado), Rosa Canina (Rosehip) and Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oils*, Olive Squalane, Camellia Sinensis (White Tea), Aspalathus Linearis (Rooibos) and Hibiscus Sabdariffa Extracts*^, Allantoin, Mangifera Indica (Mango) Butter, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Symphytum Officinale (Comfrey) Extract* 
Non-GMO verified   *Organic   ^Fair Trade

Kremas pirktas www.iherb.com, jo kaina be akcijų 5,06 JAV dolerio/ 12 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)