, , ,

„Dr.Hauschka“ tankinantis tušas #OUT

07:54

Dr.Hauschka tankinantis tušas

Jis grįžo pas mane, kad dar kartą įsitikinčiau, jog nepavyks nuo pirmos meilės nušveisti visų rūdžių. „Dr.Hauschka“ tušas man nebuvo pirmas ekologiškas tušas, bet pirmasis taip labai patikęs: juodas, tankinantis, išryškinantis blakstienas, netrupantis ir nejautrinantis akių. Iki tol, kol kažkas nutiko – buvo arba sąmoningai prisiliesta prie sudėties, arba pasikeitė žaliavos parametrai, tiekėjai.

Pilna to žodžio prasme užveikta nuolatinių bandymų ir eksperimentų, 2015-ųjų gruodį vėl nusipirkau juodą tankinantį „Dr.Hauschka“ tušą. Nepasiteisino mano viltys, kad šis tušas sugebėjo grįžti į tą rožinį romantiškąjį periodą, kuomet viskas taip gerai, kad geriau būti neįmanoma.

„Dr.Hauschka“ tušo savybės:
  • Gana ryški juoda spalva,
  • Gerai išsilaiko per visą dieną, nebyra - išskyrus minimalų patrupėjimą vakare,
  • Nedirgina jautrių akių,
  • Minimaliai paryškina akis,
  • Nesuteikia blakstienoms regimos apimties.
Tiek metų naudodama ekologiškus blakstienų tušus, įpratau jiems kelti mažesnius reikalavimus, nei tikėčiausi iš „Bourjois“ ar „Dior“. Ekologiški dažo žymiai natūraliau ir retas atvejis, kuomet ant blakstienų krauna daug košės ir yra išskirtinai išraiškingi. Atitinkamai ir mano lūkesčiai nėra užaukštinti, tačiau jei gamintojas pats pasižada, kad tušas suteiks apimties, mažų mažiausiai to ir tikėčiausi.

„Dr.Hauschka“ tušą vertinu kaip gana sausą ir nesuteikiantį žadėto efekto. Praėjo vos pora mėnesių, o aš jau laukiu nesulaukiu, kada jį pakeisiu.

Šiaip man jį naudoti patinka, komfortas tikrai yra, nes mane greičiausiai iš kantrybės išveda akių sujautrinimas. Turiu, dažau, tačiau argumentų dar kartą su juo bandyti laimę liko minimaliai.

Žvelgiant atgal į 2015-uosius, visgi manyčiau, kad pats įdomiausias ir sėkmingiausias pasirinkimas buvo amerikietiškas „Pacifica“ tušas su kokosų aliejumi: puikus, labai tankus šepetėlis ir blakstienas puoselėjantis, joms sukietėti neleidžiantis kokosų aliejus. Jei ieškojau kitų variantų, vadinasi, nebuvo idealus, bet pats geriausias po „Avril“ tušo.

Dar kartą norėčiau „Pacifica“ tušo, bet laukiu naujos jo versijos: tušo-serumo.


„Dr.Hauschka Volume Black“ blakstienų tušo sudėtis, INCIWater (Aqua), Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Sorbitol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Acacia Senegal Gum, Cetearyl Alcohol, Beeswax (Cera Alba), Camellia Sinensis Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lysolecithin, Euphrasia Officinalis Extract, Silk (Serica) Powder, Hydrogenated Jojoba Oil, Hectorite, Rosa Damascena Flower Wax, Rosa Damascena Flower Oil, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Silica, Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007).
*component of natural essential oils


„Dr.Hauschka“ tušas man kainavo 17,50 euro/10 ml, pirktas Vokietijos „Violey“ parduotuvėje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)