, , , ,

„H&M“ eko linijoje: šampūnas, dezodorantas, kvepiantys aliejai

19:29



Vienas pasaulinių mažmeninės drabužių prekybos lyderių, Švedijos tinklas „H&M“ atskleidė, kas sudarys ekologišką „H&M Conscious“ grožio priemonių liniją, apie kurios pionierius ką tik rašiau. Ji Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje „H&M“ parduotuvėje atsiras jau sausį. Taip norėtųsi, kad ji būtų jau dėliojama į lentynas :) Elegantiška, įdomu, patrauklu. Ir dabar jau tikrai nebus kaip pasiteisinti, kad sunku surasti ekologišką šampūną ar dezodorantą, nes juos bus galima įsigyti kartu su nauja suknele, palaidine ar kelnėmis.


Kartu su linijos turiniu, aiškios ir H&M“ eko priemonių, kurias sertifikavo „Ecocert“, kainos.

Visos nuotraukos yra H&M“.

„Mes jau siūlome savo klientams tvaresnius mados pasirinkimus, tad ekologiškos grožio priemonių linijos pristatymas mums yra natūralus žingsnis. Mes visada siekiame tobulinti savo gaminius pagal aukščiausius standartus naudojamų žaliavų ir gaminimo proceso atžvilgiu. Kurdami šią „Conscious“ liniją nusprendėme žengti dar žingsneliu toliau. Didžiuojamės galėdami pristatyti ekologiškų grožio priemonių asortimentą savo klientams“, — pranešime spaudai teigė „
H&M“ grožio priemonių skyriaus dizainerė Sara Wallander.

„H&M Conscious“ priemonių liniją sudaro maždaug 30 kūno ir plaukų priežiūros produktų: nuo lūpų balzamų iki kūno prausiklių, šampūnų bei rankų kremų, sausų šampūnų, dezodorantų, kurių sudėtyje nėra aliuminio, o taip pat aliejus plaukams, naudojamas prieš plaukų plovimą.

Bus galima įsigyti tris skirtingas veido kaukes, penkių skirtingų kvapų – mėlynių, vanilės, citrinos, imbiero bei aviečių – lūpų balzamus bei rankų kremus.

Produktų pakuotės pagamintos iš perdirbamų medžiagų, o plastikas, iš kurio pagaminti produktų indai, yra pagamintas iš perdirbtų žaliavų.

Kūno priežiūros gaminiai, sudarantys didžiąją dalį visos ekologiškos „Conscious“ grožio priemonių linijos, yra dviejų kvapų, tinkamų ir moterims, ir vyrams:
  • Suteikiantis energijos — jo sudėtyje yra mandarinų, vynuogių bei žaliosios citrinos aromatų, sukuriančių šiuolaikišką, budinantį kvapą;
  • Atpalaiduojantis — jo sudėtyje yra įtampą mažinančių aromatų, tokių kaip levandų, vetiverijų bei rozmarino.
Pagal  „Ecocert“ reikalavimus, 95 proc. sudedamųjų dalių turi būti natūralios kilmės (taip pat ir vanduo), bei bent 10% visų sudedamųjų dalių turi būti kilę iš ekologiškos ūkininkystės.

Žiūrim, gėrimės ir renkamės:

„H&M Conscious“ puoselėjantis šampūnas, švarinantis ir drėkinantis plaukus. Su ekologišku alaviju, kvėpintas eteriniais aliejais. Kaina 9,99 euro/250 ml.

„H&M Conscious“ kondicionuojanti veido kaukė su alaviju, sviestmedžiu ir simondsijų aliejumi. 6,99 euro/50 ml.
„H&M Conscious“ švelnus dezodorantas be aliuminio. Su alaviju, glicerinu ir eteriniais aliejais. 5,99 euro/50 ml.

„H&M Conscious“ atpalaiduojantis kvapusis aliejus, kaina 9,99 euro/8 ml.


„H&M Conscious“ baltosios arbatos ir pipirmėčių rankų kremas. 6,99 euro/75 ml.
„H&M Conscious“ atgaivinantis aliejus plaukams, odai, voniai su rozmarinų ekstraktu, vynuogių kauliukų, simondsijų ir saulėgrąžų aliejais. 9,99 euro/100 ml.
„H&M Conscious“ saldžiųjų citrinų skystas rankų muilas. 6,99 euro/ 250 ml.

Grožis :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)