, , ,

Iš mažo į didelį: „Rahua“ šampūnas

07:46


Atseit turiu didelę „Rahua“ purinančio šampūno pakuotę. Bet tai, kad šiemet vasarą bandžiau vos 12 mililitrų mėginį, 5 kartus didesnis buteliukas jau atrodo solidžiai ir nusipelno rubrikos „Iš mažo į didelį“. Šiaip tai yra standartinė 60 mililitrų kelioninio dydžio talpa, tačiau kad ir kaip man patiktų „Rahua“, šampūno kaina pernelyg aukšta.

Nutariau, kad „Rahua“ man pravers, kai reikės, kad plaukai atrodytų tiesiog labai gražiai ir šampūnas šiuos lūkesčius pildo su kaupu. Aišku, jie gerai atrodo ir su „Aubrey Organics“, tačiau „Rahua“ suteikia išskirtinio blizgesio, bangavimo ir apimties efektą.


Buteliukas išskirtinėms, šventinėms progoms ir tiems atvejams, kai niekas daugiau nepadeda.


Kaip jau rašiau anksčiau, JAV gaminama plaukų ir kūno priežiūros kosmetika „Rahua“ išsiskiria specifiniu aliejumi iš Amazonės atogrąžų miškų Oenocarpus Bataual. Tai aliejinė vynpalmė, arba Arekinių šeimos aliejinis augalas, auginantis valgomus vaisius.

Šampūno sudėtis minimalistinė, jis kvėpintas levandų ir eukaliptų eteriniais aliejais. Gerai puoja, yra slidus ir plaukus palieka slidžius, plauna švelniai.

Kartu su kelioninio dydžio „Rahua“ buteliuku buvo išpręstas vienas minusas – trupantys dažai nuo mėginuko pakuotės, nes buteliukas netrupa, nebent nusitrins užrašai. Antras minusas – kaina – išlieka atviras klausimas :)


„Rahua Voluminous Shampoo“ sudėtis, INCIAqua, Herbal Infusion of Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract* and Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract*, Coco Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sea Salt, Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Glycerin, Caprylic Acid, Glycine, Oenocarpus Bataual (Rahua, Ungurahua) Oil, Hydrolyzed Quinoa, Potassium Sorbate (plant derived), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citric Acid, Panthenol, Chlorophyll.
*Organic Ingredients

Įsigyti galima „Naturisimo“, čia šampūnas kainuoja 27 svarus/275 ml, kelioninio dydžio pakuotė 7 svarus/60 ml. Atitinkamai „Love Lula“ šampūno kaina ta pati.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)