, , , ,

Iš mažo į didelį: paprasčiausi „Sonett“ muilai

09:54


Bekvapiai neutralūs „Sonett“ muilai pas mane namuose yra visur - tiek rankoms plauti, tiek maudymuisi. Skalsūs, mažai tižūs, patvarūs. Man patinka, kai nusiperki reikalingą priemonę ir ji leidžia ilgai nesukti galvos, todėl lapkritį užsidarant „Holos“, „Sonett“ muilų įsigijau visą dėžę.

Įvertinusi naudojimo tempą, preliminariai skaičiuoju, kad namuose tokios dėžės užteks mažiausiai metams, o gal ir dar ilgiau.

Jau esu minėjusi anksčiau, kad nemėgstu skysto muilo rankoms plauti, o jei dar kuo prikvėpintas ar nuspalvintas... Daug smagiau ekologiškas, subrandintas ir tikrai švelnus odai muilas, kaip kad „Sonett“. Lygiai taip ir maudymuisi mėgstu bekvapes universalias priemones, kad vakare netonizuotų, o ryte nemigdytų. Ir kad nereikėtų įsigyti kelių dušo želių skirtingiems atvejams.

„Sonett“ muilams rašau tik pagyrimus: skalsūs, švelnūs, neutralūs. Kartojami nuolat ir ilgiems periodams. Nes muilas beveik kaip konjakas - kuo ilgiau išlaikomas, tuo geresnis.

„Sonett“ muilo sudėtis, INCI: Sodium palmate*, sodium cocoate*, glycerine*, sodium chloride, sodium thiosulfate
*certified organically grown


„Sonett“ vieno muilo kaina buvo 0,89 euro/100 g. Dėžutėje yra 28 muilai. Tikiuosi, kad nelikus „Holos“, „Sonett“ ras vietą Lietuvos didmenininkų ir mažmenininkų lentynose.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)