, , ,

Ekologiškas „Domol“ skystis stiklui valyti

11:52


Tinklaraščio „Namų zona“ pildosi vangiau, tačiau tai nereiškia, kad ji pasmerkta vienišauti. Nuo poezijos grįžtant prie gyvenimo prozos, noriu pasidžiaugti šiuo ekologišku vokišku „Domol“ langų, stiklų valikliu ir papasakoti, kodėl jis reikalingas mano namuose.

Nežinau, kokiai daliai „Natūralaus ID“ skaitytojų teko dar tais anais laikais langus valyti drėgna šluoste, o po to blizginti sugniaužytu laikraščiu? Aš dar pamenu. Paskui atsirado įvairių specialių priemonių langams, bet jų nenaudojau vien dėl sintetinio kvapo ir neaišku kokios sudėties. Tai reiškia, kad su sintetiniu analogu palyginti negalėsiu, kita vertus, matau „Domol“ suteikiamą rezultatą ir jis man  patinka.


Jeigu netoleruojate, nenorite stiprių kvapų - šis valiklis kaip tik, nes visiškai neprikvėpintas. 


Kai jį įsigijau, tikrai nemaniau, kad užsibus namuose ar nukonkuruos mikropluošto šluostes, tačiau jis puikiausiai su jomis sugyvena.


„Domol“ stiklų valiklį naudoju tuomet, kai visi pagrindiniai nešvarumai jau būna nuvalyti, kaip paskutinį akcentą. Jis suteikia blizgesio, nepalieka smulkių vandens lašelių ar drūžių, galinčių sugadinti patį nuoširdžiausią darbą.


Bet ir tai dar ne viskas. Šio valiklio privalumas yra ir tai, kad jis ilgiau apsaugo stiklinius paviršius nuo nešvarumų. Kažkuo iš tolo panašu į automobilio padengimą vašku, kuomet nuo paviršiaus vandens lašeliai nurieda, „atmušti“ vaško, arba į atsiliepimus tų vartotojų, kurie naudoja probiotinius valiklius su gerosiomis bakterijomis.


„Domol“ paprasčiausias valiklis duoda panašų apsaugos efektą ir skirtumas su juo ar be jo - matosi.


Kad ir kaip maniakiškai mėgčiau langų valymą, šis valiklis mano namuose yra jau beveik 2 metai. Vadinasi - ekonomiškas.


Šį eko valiklį gamina „Rossmann“, įsigyti galima tik „Drogo“ tinkle.

Ekologiško stiklų valiklio „Domol“ kaina yra 2,6 euro/750 ml, šiuo metu vyksta akcija ir kaina sumažinta iki 1,82 euro.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. kiek išbandėm visokiausių priemonių... geriausia mintis buvo tiesiog užsisakyti langų valymo paslaugą.. nevark.lt

    AtsakytiPanaikinti