, , , ,

„Honeyquat“ drėkiklis - perspėjimas nepirkti

13:27


Birželio pabaigoje „Natūraliame ID“ pagyriau medaus pagrindu pagamintą prancūzišką drėkiklį „Honeyquat“, kurį įsigijau Prancūzijos interneto parduotuvėje „Aroma Zone“. Tada pagyriau, o dabar esu priversta supeikti ir perspėti tuos, kas jį nori įsigyti. Nepirkite „Honeyquat“, kurio serijos numeris yra QACT0057-1/1945, galioja iki 2017 balandžio. Sprendžiant pagal ilgą šios serijos galiojimą, ir pati jo dar ilgai nepirksiu.

Kame problema? Jau net dviejų buteliukų turinį teko išpilti į kanalizaciją. Mano nuomone, šios serijos „Honeyquat“ yra surūgęs, nes elgiasi kaip butelyje supurtytas gazuotas mineralinis vanduo. Atsukus kamštelį apšnypštė save ir mano rankas, permirko etiketė. Kvapas - stiprus, aštrus, vos ištveriamas.

Vizualiai ir jutimiškai man atrodo netinkamas naudoti pagal tai, koks buvo pirmasis „Honeyquat“ variantas: kaip vanduo ir beveik bekvapis.

Kaip situaciją mato „Aroma Zone“? Nemato problemų, nors jai buvo nusiųstas ir vaizdo įrašas, kaip iššauna atsukamas „Honeyquat“ kamštelis.

Atsakydama į užklausą parduotuvė patikino, kad savo ruožtu juos tiekėjas patikino, jog produktas yra naudotinas, jo savybės yra išsaugotos, o mikrobiologinė atitiktis nėra pažeista. Kartu „Aroma Zone“ pripažino, kad šios serijos „Honeyquat“ kvapas yra intensyvesnis, tačiau tai nelemia gaminio kokybės.

Rezultatas. Norėčiau pamatyti, kaip „Aroma Zone“ komanda pila šios serijos „Honeyquat“ į kremus, losjonus, šampūnus ir plaukų priežiūros priemones. Sunkiai tai įsivaizduoju dėl „Honeyquat“ burbuliavimo bei aštraus kvapo, kuris gali sugadinti bet kokią gaminamą ar jau pagamintą odos ar plaukų priežiūros priemonę. Kaip ne kaip, kvapas irgi lemia kokybę bei pasitenkinimą naudojant, ypač jei kyla abejonių dėl galimo sugedimo.

Sprendžiant iš „Aroma Zone“ paliktų komentarų, siaubingu „Honeyquat“ kvapu pirkėjos ėmė skųstis rudenį.

Orientyras. Kadangi gaminio aprašyme „Aroma Zone“ nenurodo serijos numerių, belieka orientuotis, kad ši serija bus parduodama ne ilgiau, kaip iki 2017 metų balandžio. Iki tada neplanuoju rizikuoti, pirkdama „Honeyquat“.

Plačau apie „Honeyquat savybes ir kitus gerus dalykus galite paskaityti ankstesniame įraše „Medus kaip vanduo“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)