, , ,

„Holos“ užsidaro, prasidėjo nuolaidos

20:33


„Holos“. Šiandien prasidėjęs išpardavimas, kuris nedžiugina, nes nuo gruodžio 1 dienos „Holos“ nebeliks. Jei buvote įpratę pasinaudoti šventinėmis gruodžio mėnesio „Holos“ akcijomis, suskubkite aplankyti mėgiamą parduotuvę dabar.

Nuo spalio 1 dienos „Holos“ parduotuvė buvo uždaryta Kaune, tačiau tuomet tikrai nemaniau, kad jos neliks ir Vilniuje. Ir kad apskritai neliks visiškai.

Kaip žinote, „Holos“ į Lietuvą atvežta „Weleda“ ėmė plačiai prekiauti vaistinės, prieglobstį suras ir kiti mūsų mėgiami ekologiškų prekių ženklai. Tuo tarpu Vilniaus „Holos“ vietoje (Šiaurės miestelyje, „Banginio“ komplekse) nuo gruodžio 1 dienos atsidarys „Biosalos“ tinklo parduotuvė.

„Holos“ buvo viena pirmųjų eko parduotuvėlių Lietuvoje, kartu su kitais eko produktų prekybos pradininkais formavusi supratimą apie kitokią vartojimo kultūrą, apie kitokią kokybę ir kitokią vertę. Bet kokiu atveju, „Holos“ įkūrėjo ir jo komandos įdirbis nenuėjo veltui.

Ačiū ir sėkmės kituose gyvenimo projektuose!

Šią savaitę visam asortimentui „Holos“ galioja 20% nuolaidos, o atskiriems produktams ir dar didesnės. Šią savaitę „Holos“ dar turės asortimente „Weleda“, „LaMav“ ir „Argital“.

Lapkričio 16-29 dienomis nuolaidas padidės iki 25% ir daugiau likusioms prekėms.

Lapkričio 30 dieną paskutinis išpardavimas - nuolaidos nuo 30% ir daugiau.

Gruodžio mėnesį likusius produktus bus galima įsigyti „Holos“ interneto parduotuvėje www.holos.lt su 30% nuolaida.


„Holos“ parduotuvės darbo laikas:

Pirmadienį - Penktadienį 10.00 - 20.00 val.
Šeštadienį 10.00 - 18.00 val.
Sekmadienį 10.00 - 17.00 val.


P. Lukšio g. 34 (PC "Banginis")

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)