, , ,

Pašto siuntas galima nukreipti į „LP Express“ terminalus

12:33


Jeigu apsiperkate internetu ir po to laukiate paštinininkės atnešant siuntinį, jį galima nukreipti į „LP Express“ terminalą ir atsiimti ten patogesniu laiku. Paslaugos kaina - 1 euras.

Šiaip įdomu, kaip tai veiks praktikoje ir ar bus galima taip nukreipti ir neregistruotas siuntas. Pridedu instrukciją, kad galima, tik teks adresą nurodyti Rodūnios kelią: užsakydami prekių iš užsienio ar Lietuvos el. parduotuvių prie gavėjo adreso nurodykite savo unikalų ID kodą ir specialų gavėjo adresą.

Lietuvos paštas šiandien pranešė, kad siuntų savitarnos terminaluose „LP Express“ bus galima atsiimti visas – tiek vidaus, tiek tarptautines pašto siuntas.

Tam, kad siuntos gavėjas galėtų paštu siunčiamą siuntą atsiimti terminale, reikės užsiregistruoti internetinėje svetainėje www.lpexpress.lt. Čia jam bus suteiktas unikalus identifikacinis (ID) kodas, kurį reikės naudoti adresuojant siuntą į pasirinktą „LP Express“ terminalą.

Už siuntos nukreipimo į terminalą paslaugą reikės susimokėti banko kortele, terminale atsiimant siuntą.

Tarptautinės siuntos, kurias reikia deklaruoti muitinėje ir kurios apmokestinamos muito ir kitais mokesčiais, taip pat išperkamosios siuntos bei siuntos su procesiniais dokumentais bus siunčiamos įprasta tvarka į gavėjų gyvenamosios teritorijos paštą.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)