, ,

„Andalou“ plaukų purškiklis su jūros druska

11:47


„Andalou Naturals“ plaukų purškiklis su jūros druska, suteikiantis atostogų efektą - „Andalou Naturals Argan Stem Cells Thickening Spray“. Kaip juokauja gamintojai, jei patys neatkeliaujate prie jūros, jūra pas jus atvyks pati. Tai žingsnelis mano paieškose, stengiantis surasti sveiką, geros sudėties plaukų formavimo priemonę, kuri išryškintų bangavimąsi ir suteiktų vilnijimo efektą.

Buvau tikra, kad „Andalou“ jau yra žinomas Lietuvos rinkoje, nes apie šį prekės ženklą tarsi rašė Lietuvos blogerės. Bet stengiantis surasti tuos menamus įrašus paaiškėjo, kad jos minėjo kitus JAV gamintojus - jų iš tikrųjų daug ir, prisipažinsiu, aš juos nuolat painioju, todėl su „Andalou“ galimai būsiu pirmoji.

Pamenate, „Natūraliame ID“ buvo bent du įrašai apie šarmines priemones plaukams? Pirmiausiai kalba eina apie sodą, bet buvo minėti ir tie druskingi purškikliai, ir minėti ne iš pačios geriausios pusės. Pirmiausiai todėl, kad skiriasi nuo plaukų pH.

Kaip žinia, grožio be aukų nebūna, todėl norėjosi išbandyti priemonę, dėl kurios kokybės būtų rami širdis. Daugiau - mažiau.

Vistik, skepticizmas liko stiprus ir tai paaiškina, kodėl rinkausi „Andalou“ - priemonę anaiptol ne iš brangiųjų, su mintimi, kad purškiklis potencialiai gali būti nenaudotinas. Bet kartu toks, kad nenumažinčiau kokybės kartelės.

Argumentai „Andalou“ purškiklio naudai:

  • Subalansuota, turtinga sudėtis,
  • Daug drėkinančių komponentų, tarp jų alavijo sultys pirmoje vietoje,
  • Gamintojas patvirtina, kad purškiklis saugus plaukų spalvai (nedažau, bet tai parodo, kad jis švelnus ir spalvos nenuėstų),
  • Lengvas, gaivus ir neriebinantis,
  • Sudėtyje nėra sausinti galinčio alkoholio,
  • Neturi stipraus, smarkiai išreikšto kvapo.
Pasakysiu neslėpdama, „Andalou“ purškiklis tikrai švelnus ir, priešingai atsargiam nusiteikimui, pasirodė esantis priemonė, kurią norisi purkšti ant plaukų. Norisi! Tiek dėl geros sudėties, tiek dėl efekto.

„Andalou“ suminkština plaukus, bendrai visa galva pasidaro puri.

Žinote tą taisyklę apie plaukų skyrimo pusę į kairę arba į dešinę, kai plaukai įpranta taip „gulėti“ ir sunku pakeisti jų kryptį? O suminkštinti „Andalou“ plaukai be problemų vartosi į visas puses, tarsi būtų be pastangų šiaušiami pajūrio vėjo.

Dar akivaizdžiai matosi, kad purškiklis plaukams suteikia daug blizgesio.

Šukuosenos formavimo darbo „Andalou“ purškiklis neatlieka, bet dėl visų išvardintų priežasčių jis man bendrai labai patiko ir yra su malonumu naudojamas. Ir jis tikrai truputį sūrus :)


Kas yra šio purškiklio viduje? Pasiremsiu gamintojo aprašymu.

Vitamino B kompleksas aprūpina plaukus ir galvos odą maistinėmis medžiagomis ir baltymais, plaukams suteikia storumo, tekstūros ir blizgesio. Plaukų regeneravimo kompleksas mažina slinkimą. Polisacharidai pagerina deguonies pernešimą, pagerina kolageno gamybą. Cisteinas stiprina plaukų struktūrą, padeda gamintis kolagenui, neutralizuoja laisvuosius radikalus. Pelkinė vingiorykštė reguliuoja sebumo išsiskyrimą, mažina uždegimus ir veikia antibakteriškai.

Pastebėjau, kad JAV gamintojai gana plačiai naudoja vadinamąją augalų kamieninių ląstelių technologiją Fruit Stem Cell Science®. „Andalou Naturals“ šią technologiją kartu su sinergine trijų lygių inovatyvia sistema, veikiančia prieš senėjimą, laiko savo išskirtinumu.

„Andalou Naturals“ savo gaminiuose naudoja obuolių, vynuogių ir argano kamienines ląsteles, kurios pagyvina žmogaus ląstelių gyvybingumą, stiprina jas, skatina atsinaujinimo funkcijas.


„Andalou Naturals“ plaukų purškiklio su jūros druska sudėtis, INCI: Aloe Barbadensis Juice, Sodium Chloride (Sea Salt), Fruit Stem Cells (Argan, Malus Domestica, Solar Vitis) and bioactive 8 berry complex, Lauric Acid, vitamin B complex (biotin, thiamine, pyridoxine, niacin, riboflavin. and panthenol), hair regeneration complex [Tussilago Farfara (Coltsfoot), Achillea Millefolium (Yarrow), Cinchona Succirubra (Quinine Bark), Cysteine, Glycosaminoglycans, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet)], Camellia Sinensis (White Tea) and Hibiscus Rosa-Sinensis Extracts, Tocopherol (Vitamin E), Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Cedrus Atlantica (Cedarwood), Cananga Odorata (Ylang Ylang) and Eugenia Caryophyllus (Clove) Oils.

„Andalou“ purškiklio kaina - 7,96 JAV dolerio/178 ml, pirktas „Iherb“ parduotuvėje.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Kaip smagu, jog patiko :) Kaip tik užsisakiau plaukų priežiūros priemonę iš Andalou, nors mažai ką girdėjau apie juos. Irgi plaukų formavimui. Gal gi ir aš nenusivilsiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su nekantrumu lauksiu, ką pirkai ir kaip patiks :) Man „Andalou“ kelia simpatijas, net nežinau kodėl. Užsikabinau už šito purškiklio, bet atidžiau pasižvalgiusi vis atrandu, ką dar iš „Andalou“ norėčiau pabandyti ar naudoti.

      Panaikinti