, ,

Sezoninis „Coslys“ kondicionierius plaukams

09:50


Prancūziškasis „Coslys“ kondicionierius su pelkinės vingiorykštės ekstraktu, skirtas normaliems plaukams, arsenalą papildė dar pernai, todėl puikuojasi šių metų obelų žiedų apsuptyje. Naudotas, išnaudotas, visais rakursais išvartytas. Išvada - sezoninis.

Neriebus ir lengvas kondicionierius, kurio riebumo ir suteikiamo vos juntamo slidumo gali pritrūkti sausiems, sausiems į normalumą plaukams. Tiesą sakant, jo trūko ir paprastiems normaliems plaukams.

Kondicionieriaus talpa yra nemaža, pati priemonė dėl savo lengvumo smagiausiai naudojasi vasarą, kai karšta ir plaukams daug maitinimo nereikia. Kita vertus, tokios proginės plaukų priemonės dažniausiai nenudžiugina, nes sezonui pasibaigus likutis lieka laukti kito sezono ir taip jų naudojimas gali užsitęsti iki kelių metų.

Nežinia, ko buvo galima tikėtis iš pelkinės vingiorykštės, tačiau kondicionieriaus kvapas yra augalinis, šaltas, net truputį į kartumą. Neerzinantis ir greit nusikvepiantis.

Sertifikuota, nebloga priemonė vasarai, jei plaukai nereikalauja specifinių ar stipresnių priemonių. Jei norisi geresnio maitinimo, daugiau suteikiamo minkštumo ir slidumo - rinkitės kitą gaminį.

Visai nieko, tačiau kartojamas nebus dėl universalumo trūkumo.

„Coslys“ kondicionieriaus sudėtis, INCI: Aqua, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Lecithin, Sodium Cetearyl Sulfate, Olus Oil, Xanthan Gum, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Eugenol.

„Coslys“ kondicionieriaus kaina yra 9,95 euro/250 ml, įsigyti galima Prancūzijos „Mondebio“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)