, , , , , , , , , , ,

#IN ir #OUT. Makiažas

12:23


Įrašai apie pabaigtukus nėra mano stiprioji pusė, o kad jų turėčiau kas mėnesį ar kelis - misija neįmanoma. Štai todėl sugalvojau naują formatą #IN ir #OUT, kas reiškia, kad kartais pereisiu atsargas, sužiūrėsiu, kas jau savo atgyveno, o kas tik pradeda savo kelią. Kartu tai bus išplėstinis anonsas arba būdas trumpiausiu tekstu padėti tašką, kai nėra apie ką plėstis.

Su pabaigtukais mano santykis sudėtingas. Argumentus išdėstysiu ne prioriteto tvarka, nes jie visi svarbūs.


  • Finansinis - ekologiškas gaminys paprastai yra brangesnis už sintetinį, todėl tenka gerai apgalvoti, ką perki. O kai jau nusiperki, tai ir naudoji,
  • Pasirinktas gyvenimo būdas. Nesinori teršti aplinkos, todėl stengiuosi turėtį ne skaičių, o kokybę. Ir jeigu kažką nusižiūriu, stengiuosi iš visų įmanomų pusių apgalvoti, kad nereikėtų šerti šiukšliadėžės nuvylusiais daiktais,
  • Nemažai dalykų yra atsirinkti ir pamilti, todėl mažų mažiausiai keistai atrodytų, jei periodiškai fotografuočiau tą patį šampūną, pudrą ar lūpdažį.
Šį kartą - makiažas.

Dekoratyvinė kosmetika

#OUT Pabaigiau amerikietišką blakstienų tušą „Pacifica“. #IN Vietoje jo - prancūziškas „Lady Green“. 

Gamintojas žada, kad su prancūzišku tušu blakstienos bus teatrališkos. Efektas tikrai yra, tik sudėtis mano skoniui galėtų būti labiau puoselėjanti blakstienas.




#OUT numylėtas „Alima Pure“ šešėlis „Bramble“. #IN Tos pačios gamintojos dviejų šešėlių miksas iš mėlyno „Navy“ ir tamsiai pilko pravestuko „Pewter“. 

Priežastis paprasta - turiu užtektinai šešėlių, todėl nutariau dažytis kita spalva ir kitu stiliumi, kad apmažinčiau atsargas. Iš kitos pusės, taip patamsinau „Navy“ ir pašviesinau „Pewter“, o rezultatas pagaliau atitinka mano skonį ir lūkesčius.




#OUT keliauja „Bellapierre“ kabukis, į jo vietą niekas. Tiesiog niekaip negalėjau apsispręsti, kurį šepetėlį laikyti atsarginiu ir išvežti pas tėvus. Apsispręsti padėjo, kai per eilinį plovimą iš jo iškrito kuokštas šerių (?!). Mano šepetėliai labai atsparūs, o jei „Bellapierre“ plausiu sau įprastu režimu, jis ilgai neištvers.

Šepetėlio laikymui labai į temą ši paprasta plastmasinė dėžutė.



#OUT „Uriage“ terminis vanduo priskirtas prie makiažo, nes naudojau jo užtvirtinimui. Nors „Pelenėje“ konsultantės vardino privalumus ir gyrė, man jis patiko mažiau nei „Jonzac“. Purkštukas geras, dengia dulksna, bet pats vanduo man pasirodė per stiprus - porą kartų ant veido pajutau druską. #IN paprastas mineralinis vanduo bei hidrolatai.




#OUT „Vapour“ nesusipratimai - žėrintis blizgiklis ir maskuoklis. Tiesiog užima vietą, net neprisimenami.



#OUT „Benecos“, „Avril“ bei „SPA Rituals“ nagų lakai. Atgyveno savo laiką ir dar daugiau, pasiekė senatvę - sutirštėjo, išsisluoksniavo. Nebelakuoja gražiai, todėl tenka juos išmesti. Spalvos dauguma patikę ir mėgtos, bet noriu revoliucijos, apie kurią tinklaraštyje jau netrukus.



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)