, , , ,

„Dr.Organic“ kaukė su Negyvosios jūros mineralais

07:45


Prieš kažkurį laiką gautas „Dr.Organic“ purvo kaukės mėginėlis su Negyvosios jūros mineralais „Bio Plasma Mud Mask“. Negyvosios jūros produktai yra Izraelio pasididžiavimas, kosmetikos išskirtinumas ir dalis unikalaus eksporto į užsienį.

Tačiau aš nežinau, kodėl Negyvosios jūros turtai taip nenori draugauti su manimi. Įtariu, kad plonai ir jautriai odai jų poveikis per stiprus. Ir tas pasitvirtina jau ne pirmą kartą. Ne ypač mėgstu ir „Dr.Organic“ kosmetiką, kuri man įsiminė kaip labai ryškiai ir netikėtai atskleidžianti stiprų kvapą. Pauosčius ar tik pasitepus - nieko, bet vėliau kvapas tik stiprėja ir gerai, jei jis patinka. Bet ką daryti, jei ne?


Šį mėginuką pasilikau, nes kaukė papildomai neprikvėpinta bei dėl to, kad Negyvosios jūros mineralai bus „praskiesti“ kitomis sudedamosiomis dalimis ir man tiks. Tai yra bioaktyvi, detoksikuojanti, odą atgaivinanti, prieš senėjimą veikianti kaukė, kurioje yra apie 20 Negyvosios jūros mineralų.


Kaukės privalumai: Negyvosios jūros druska, alavijo lapų sultys, kaolino molis, planktono ekstraktas, dumblių ekstraktai, citrusinių vaisų eteriniai aliejai, mėtų, pipirmėčių eteriniai aliejai, vitaminas C.

Tekstūra tokia:

Kaukė kvepia neįkyriai, maloniai. Tekstūra gana tvirta, todėl užtepta kaukė neplaukia nuo veido.  Tačiau vieno karto pabandyti man užteko, kadangi veidas degė tarsi svilinamas laužo ugnies, maniau neiškęsiu. Po kelių minučių deginimas praėjo, nuplovus kaukę oda buvo švelniai paraudusi ir tiek. 

Taip, odą kaukė kiek atgaivino ir sušvelnino, tačiau deginimo jausmo nesu pasirengusi kaskart kentėti. Mėginėlį išmečiau, visos pakuotės nepirkčiau.

Tačiau tiems, kam tinka Negyvosios jūros druska, ši kaukė visai gali tikti ir verta ją išbandyti.

„Dr.Organic“ kaukės „Bio Plasma Mud Mask“ sudėtis, INCIAloe Barbadensis Leaf juice, Aqua, Kaolin, Glycerin, Coco-caprylate, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Illite, Maris limus extract (Dead sea mud), Chondrus crispus (Carrageenan) extract, Plankton extract, Butylene glycol, Arginine ferulate, Ascophyllum nodosum extract, Fucus vesiculosus extract, Laminaria digitata extract, Citrus aurantium amara (Bitter orange) leaf oil, Citrus aurantium dulcis, Citrus nobilis (Mandarin) peel oil, Pinus sylvestris (Pine) needle oil, Thymus vulgaris (Thyme) flower/leaf oil, Mentha arvensis herb oil, Mentha spicata herb oil, Tocopheryl acetate, Sodium stearoyl glutamate, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Sorbic acid, Sodium phytate, Sodium dehydroacetate, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Ascorbic acid, Citric acid, Limonene, Linalool.

„Dr.Organic“ kaukė kainuoja apie 15 eurų/100 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)