Tinklaraščio politika dėl komentarų

13:45


Šį perspėjimą skiriu žmonėms, kurie įsigudrina į komentarus įterpti aktyvią nuorodą su reklamuojamomis prekėmis. Visi kiti nesigilinkite, tai ne Jums!

Informuoju, kad komentarus su paslėpta prekių ar paslaugų reklama (nuorodomis) šalinu ir šalinsiu be gailesčio. Jokių šansų „praslysti“ su jais tinklarašytje nėra, nes apie kiekvieną komentarą blogo administratoriai yra informuojami tą pačią sekundę.

Minėti prekes, paslaugas, parduotuves, tinklalapius ir bet kokias kitokias alternatyvas, be abejo, galima ir reikia. Nepakantumo politika bus taikoma tiems komentuotojams, kurie tik pasinaudoja daugmaž tinkamu informaciniu kontekstu. Esu tikra, kad žmonės patys atsirenka, kokius maisto papildus vartoti, kokią buitinę techniką pirkti ar kokius akinius dėvėti.

Kadangi perspėjau atskirai, prie kiekvieno pašalinto komentaro nebenurodysiu priežasties, kodėl jis ištrintas. Jei taip nutiko, vadinasi, komentaro autorius pažeidė nereklamavimo taisyklę.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Su šia problema matyt visi tinklaraščiai susiduria :/ Gaila, geriau savo laiko resursus investuotų efektyvesnei bei skoningesnei reklamos strategijai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal bent pasiskaitys, kaip lengvai tie komentarai pamatomi ir kad tam tikrai nereikia peržiūrėti visų įrašų kaskart tam, kad juos ištrintume :) Kam gaišti laiką tam, kas gyvuos porą minučių ir ko niekas net nepamatys?

    AtsakytiPanaikinti