, , , ,

Kūnui: „UVbio“ apsauginis pienelis nuo saulės

11:05


Nelaikau savęs dangiškų karvelių pageidaujančiu žmogumi, tačiau labai norėjau tokio apsauginio saulės kremo, kuris būtų maksimaliai patogus. Juo labiau, kad paprastai tokį dalyką naudoju ne vieną sezoną - nemėgstu kepintis ant saulės, nereikia dažnai ir teptis. Kita vertus, galimai esu labai taupi. Neįtikėtina, bet radau! „UVbio“ su SPF 30, skirtas kūnui.

Dar labiau neįtikėtina, kad šį losjoną pirkau internetu, be pabandymų, galima sakyti - aklai. Eilinį sykį įsitikinau, kaip svarbu skaityti atsiliepimus ir kad verta jais pasitikėti, išfiltravus aktualiausius niuansus. Tiesa, kaip ir „Biosolis“ atveju, pasiklioviau italėmis, nes prancūzių komentarai, švelniai pasakius, buvo šiaip sau.

Priedo užbūrė užrašas - nebalinantis odos. Ir pakuotė su pompa, per kurią būtų neįmanoma išspausti tirštos, sunkios kremo masės - vadinasi, bus lengvas ir dar galbūt purus.

Šiaip metai iš metų teko bandyti įvairius kremus arba losjonus su natūraliais mineraliniais filtrais ir susidurti su įvairiomis situacijomis.

Sakyčiau, pati nepatogiausia yra tokia, kai apsaugą reikia kartoti ne namuose, ne viešbutyje, ne prie veidrodžio, o kur nors paplūdymyje nematant veido, kaklo, nugaros. Ir būtinai šalia turi būti kitas žmogus, kuris pažiūrėtų, ar neliko baltų dryžių. O jei liko, padėti juos išsklaidyti.

Nuo UVA ir UVB tipo spindulių apsauganti „UVbio“ odą padengia švelniai, gerai susigeria, neriebina ir tikrai nelieka baltų juostų. Atsižvelgiant į tai, kad tai yra sertifikuotas gaminys ir neturi sudėtyje nano dalelių, rezultatas yra nuostabus.

Losjono pliusai:
  • Atsparus vandeniui,
  • Be nano dalelių, be PEG, be parabenų, be sintetinių kvapų, dažiklių ar konservantų,
  • 100% veganiškas,
  • Sudėtyje nėra cinko oksido (man netrukdo, kai yra, tačiau šiuo atveju pateikiu gamintojo nuomonę),
  • Tekstūra lengva, kartu turtinga, padedanti gerai apsaugoti odą.
„UVbio“ sudėtyje yra karanjų aliejaus, pasižyminčio drėkinančiomis, maitinančiomis savybėmis. Kartu jis padidina mineralinių filtrų apsaugos efektyvumą, nes geba pats absorbuoti dalį saulės spindulių. Goji uogų ekstraktas turtingas amino rūgštimis, mineralais, karotenoidais ir vitaminais, kurie saugo nuo antioksidantų poveikio.

Ekologiškas ramunėlių ekstraktas ramina, mažina uždegimus bei alergijas, tuo tarpu saulėgrąžų, simondsijų vaškai minkština odą ir saugo ją nuo dehidratavimo.

Sutinku su gamintojo vertinimu, kad kremas yra drėkinantis. Jis nepriskiriamas konkrečiai būtent veido priežiūros kategorijai, tačiau juo kuo puikiausiai galima tepti ir veidą, ką aš kartais darau pati.

„UVbio“ losjonas turi „Ecocert“ ir „Cosmebio“ sertifikatus, patvirtinančius ekologiškumą.

„UVbio Sunscreen SPF 30“ ingredientai, INCI: Aqua,Titanium Dioxide, Chamomilla recutita (matricaria) Flower/Leaf/Stem Water*, Coco Caprylate, Coconut alkanes Polyhydroxystearic acid, Glycerin, Butyrospermum Parkii (shea) Butter*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 esters, Cetyl alcohol, Lauryl PCA, C10-18 triglycérides, Pongamia Glabra seed oil*, Xanthan gum, Magnesium Aluminium silicate, Perfume (fragrance), Lycium Chinense Fruit Extract, Tocopherol, Squalane, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Stearic acid, Alumina, Coco-caprylate/caprate, dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Beta-sitosterol, Gluconolactone, Calcium gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Įsigyti buvo galima Prancūzijos „Mondebio“ parduotuvėje, kur šis losjonas kainavo 16,7 euro/100 ml, atnaujintas ir vis dar parduodamas Austrijos „Ecco-Verde“ puslapyje, kur kainuoja 18,89 euro/100 ml, o su nuolaida - 17 eurų.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)