, , ,

„Vivi“ drėkinantis losjonas veidui

07:36


Naujasis „Vivi“ losjonas-tonikas veidui man kelia nostalgiją. Buteliukas be purkštuko, tokio įprasto šiais laikais, kad net keista, jog jo nėra. Ir primena situaciją, kuomet vyrai tiesiog nuo delnų apšlaksto veido odą priemone po skutimosi. Gamintojas nedetalizuoja, moterims ar vyrams labiau skirtas drėkinantis losjonas, tačiau aš naudoju jį ir pati, ir ramia širdim dedu į tinklaraščio kategoriją „Vyrams“.

Tai vienas naujausių „Vivi“ gaminių, kurį pirmą kartą pamačiau atėjusi pirkti Himalajų druskos. Užmečiau akį, kad pats buteliukas yra palyginti mažas ir kiekis matuojamas ne visai įprastu būdu: gramais. 

Mergaitės parduotuvėje įkvėptos pasakojo, kaip puikiai jis drėkina ir, patikėkite, Jūsų žodžiai tikrai lieka pirkėjų galvose! Palaukusi, paskaičiusi ir pagalvojusi nutariau, kad vertėtų išbandyti, nes drėkinančių priemonių niekuomet nebus per daug.

Be kita ko, „Vivi“ pirkėjus sugrąžino prie sąvokos „losjonas“ esmės, nes Terminų žodyne tai yra bealkolinis skystis veidui, nors kertu lažybų, kad pirmiau į galvą ateina lengvas kremas veidui ar kūnui.

„Vivi“ drėkinančio losjono konsistencija ir spalva - tarsi žolinės ištraukos. Kvapas gaivus, balansuojantis tarp neutralumo ir vyriškų higienos priemonių kvapo, tačiau nėra aštrus. Labai malonus, tačiau ir nusikvepiantis greitai.

Šios žolelių ištraukos vienam kartui reikia labai mažai, todėl sprendžiu, kad nedidelė talpa pateisina gamintojo kainą. Losjonas susigeria greitai, sudrėkina odą, ją atgaivina.

Perbėkime per sudėtį.

„Vivi“ losjonas pagamintas su mėtų lapų hidrolatu, kuris sudėtyje yra numeris antras po vandens. Tačiau neperskaičius sąrašo, vargu, ar tą būtų galima bent įtarti, nes losjonas nėra šaldantis, kokį poveikį turi mėtos, jų kvapas irgi nedominuoja.

Losjone labai daug drėkinančių komponentų - alavijų lapų, juodųjų serbentų, spanguolių ekstraktai, levandų, pačiulių, rožių ir melisų eteriniai aliejai, odą regeneruojantis beta karotenas. Pirmu smuiku groja pieno rūgštis (Sodium Lactate), taip pat sudėtyje yra viena iš amino rūgščių betainas - jie minkština, ramina ir drėkina odą. Polifenoliai antocianinai veikia prieš laisvuosius radikalus, gydo uždegimus, mažina odos trapumą.

Be to, šis losjonas atstato odos pH.

Drėkina, gaivina ir neerzina.

„Vivi“ drėkinančio losjono sudėtis, INCI: Aqua, Mentha Piperita Flower Water, Sodium Lactate, Betaine, Anthocyanins, Ribes Nigrum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Powder Extract, Vaccinum Macrocarpon Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Pogostemon Cablin Oil, Rosa Damascena Oil, Melissa Officinalis Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbitol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Beta Carotene, Linalool*. *Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

„Vivi“ drėkinančio losjono kaina yra 10 eurų /75 g, įsigyti galima firminėse „Vivi“ parduotuvėse ir internetu.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)