, , , ,

Medus kaip vanduo

11:23


Noriu to, kas labai gerai drėkintų odą ir plaukus. Būtų paprasta naudoti. Būtų prieinama, subalansuotos kainos. Kas veiktų ir veiktų efektyviai. Kad būtų neriebu, nelipnu, netąsu, neturėtų kvapo ir spalvos. Jei turite panašų norų sąrašą - skaitykite toliau.

Smagu ne tik ieškoti, bet ir atrasti. Žinoma, nereiškia, kad tai, kas tiko man, tiks ir kitiems. Tačiau kas žino, gal paskaitysite šį įrašą, prisiminsite, kaip tinka ir patinka medus bei panorėsite išbandyti. Šiandien pristatau „Aroma-Zone“ drėkinantį ir kondicionuojantį komponentą „Honeyquat“, pagamintą iš medaus.

Komponentas man pasirodė tinkamas žodis „Aroma-Zone“ kosmetikos gaminių pagerinimams arba žaliavoms įvardyti. Šie moderniųjų technologijų gaminiai gali būti naudojami tiek gaminant kosmetiką namuose, tiek papildant turimus kremus, šampūnus, losjonus, kondicionierius, kaukes, kai kuriais atvejais ir dekoratyvinę kosmetiką. Tačiau jei esate alergiški medui, nebandykite likimo su „Honeyquat“.


„Honeyquat“ skirtas drėkinti odą ir plaukus. Pirmasis klausimas - o kodėl ne natūralus, paprastas medus? Dėl to, kad niekas iš šeimyniškių nesuvalgytų. Juokauju :) Dėl laikymo patogumo, dėl vandeningos konsistencijos, kuri leidžia priemonei pasiskirstyti bet kame, kas nėra aliejus. Taip pat dėl aiškaus dozavimo - „Honeyquat“ yra standartizuota priemonė ir rekomenduojama į kremus, šampūnus ir kitas plaukų priemones jos dėti 2-5%.


„Honeyquat“ yra nelipnus, bespalvis ir bekvapis skystis.

Paprasta paimti buteliuką, įlašinti kelis lašus į kaukę ar kremą, medaus nereikia tirpinti, šildyti, įplakti. 

Kita vertus, buteliuke be medaus dar yra vanduo bei konservantas sorbo rūgštis, kuria pramonė konservuoja ir maisto gaminius ir kurios nebūtų gryname meduje.


„Aroma-Zone“ gaminyje medus yra Hydroxypropyltrimonium honey formos. Kitaip jis dar vadinamas kondicionuojančiu medumi, o „Honeyquat“ yra populiarus šios medžiagos pavadinimas. Pasaulyje juo prekiauja įvairūs gamintojai, aš renkuosi pažįstamą man, prieinamą, patikimą Prancūzijos internetinę parduotuvę.


Dalį „Honeyquat“ pliusų aš įvardijau, liko tik išsiaiškinti, kaip jis veikia:



  • Antistatikas. Tai teigiamą krūvį turinti medžiaga, kuri neutralizuoja neigiamą plaukų ir odos krūvį,
  • Katijoninis krūvis leidžia „Honeyquat“ susijungti su plaukuose esančiu keratinu plaukų paviršiuje, taip suformuojant apsauginę plėvelę, suminkštinant, sudrėkinant ir suteikiant daugiau blizgesio,
  • Palengvina plaukų iššukavimą ir mažina vėlimąsi,
  • Padidina plaukų apimtį ir storį,
  • Giliai drėkina odą, suteikia jai aksomo pojūtį,
  • Tinka tiek nuplaunamoms, tiek nenuplaunamoms priemonėms.
Bendrai teigiama, kad „Honeyquat“ drėkinimo savybės yra geresnės negu glicerino, o jeigu jis naudojamas odai, suteikia jai tiek drėgmės, kiek ji gali jos priimti ir palieka ją sudrėkintą bei minkštą.

Įsigijau „Honeyquat“, tikėdamasi jį naudoti kaukėse ir siekdama kuo efektyvesnio odos bei plaukų drėkinimo, kaip papildomą ar pakeičiantį komponentą tiems dalykams, kuriuos ir taip naudoju kasdien.

Ne pirmas ir galimai ne paskutinis toks komponentas iš „Aroma-Zone“, kurio efektyvumo tikiuosi. Ir labai smagu, kad pagaliau atitaikiau tai, kas tikrai veiksminga. Beje, ir pačiame „Aroma-Zone“ puslapyje dauguma atsiliepimų yra puikūs, išskyrus atvejus, kada šis medaus gaminys netiko iš esmės.

„Honeyquat“ naudoju plaukų kaukėse. Kas man labai patinka, šis medaus vanduo plaukus tikrai storina ir pučia, tačiau nelabai patinka, kad juos palieka labai minkštus. Jie pas mane ir taip minkšti, todėl papildomo minkštinimo nereikia. Tačiau išeitis paprasta - galima naudoti kaukėse, kartu su kondicionieriais, šampūnais ir nepalikti nenuplauto.

Nesitikėjau, kad mano oda taip gerai priims „Honeyquat“ ir kad jis apskritai gali suteiti persikinio švelnumo pojūtį. Oda tampa minkšta, drėgna, elastinga ir be galo švelni. Net vaizdas kažkoks matinis, persikinis, nors ir čiuopiasi lygiai taip pat minkštai ir prisotintai - tarsi būtų po seanso kosmetologijos kabinete.

Kalbant apie odą, reikėtų paminėti dar du puikius jos drėkiklius - alaviją ir hialurono rūgštį, kurie gauna iš manęs po mažą minusą. Vien už tai, kad naudojami po vieną (alaviją maišydama su aliejumi to nepastebėjau), jie iš dalies pasilieka ant odos viršaus, o vėliau - nusiplauna. „Honeyquat“ įsigeria giliai, turi kaupiamąjį efektą ir niekas nenusiplauna.

Spėčiau, kad „Honeyquat“ gali sublizgėti žiemą, kuomet dėl šalto oro ir dėvimų įvairių kepurių plaukai traška kaip elektros laidai ir neaišku, kuo tą neigiamą krūvį nuimti. O maitinama ir riebiomis priemonėmis saugoma oda ne ką mažiau jaus drėgmės stoką.

Jei nesate alergiški medui, rekomenduoju išbandyti.

„Aroma-Zone“ komponento „Honeyquat“ sudėtis, INCI: Aqua, Hydroxypropyltrimonium Honey, Sorbic Acid.

„Honeyquat“ kainuoja 3,50 euro/30 ml, 7,50 euro/100 ml, nusipirkti galima Prancūzijos „Aroma-Zone“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)