, ,

„Jane Iredale“ skaistalai skruostams, lūpdažis lūpoms / swatches

08:03



21 metus gyvuojančios JAV kosmetikos gamintojos „Jane Iredale“, pavadintos steigėjos vardu, tikslas yra gaminti produktus, kurie būtų paprastai ir lengvai naudojami, kad moteris geriausio rezultato pasiektų per įmanomai trumpiausią laiką. Man patinka! Kartu su „Naturisimo“ makiažo dėžute gautas „Jane Iredale“ mažylis - rausvos spalvos skaistalų skruostams/lūpoms mėginukas „Just Kissed“ (angl. „Ką tik pabučiuota“) pasirodė esantis kaip ginklas, nepastebimas mini dydžio vakarinėje rankinėje. Nekaltos išvaizdos ir spalvos „Forever Pink“ (angl. „Amžinai rožinė“), bet oi, nenuvertinkite, ką jis gali padaryti.

Tikras lūpdažis-siurprizas. Ne, jis ant lūpų netampa žaliu ar mėlynu, priklausomai nuo nuotaikos ar kraujo spaudimo. Bet jo spalva paryškėja su laiku ir paryškėja smarkokai, nors atrodo geriausiu atveju kaip balzamas, o apie pigmentaciją iš pradžių net galvoti nenorėjau - maniau, kad jos nėra.

Padengimas - slidus,
Spalva - ne ant odos švelniai rausva į matiškumą,
Kvapas - žemuoginis,
Pojūtis - gerai sudrėkintos ir pamaitintos, nelimpančios lūpos,
Rezultatas - spindinti ryški rožinė spalva.

I etapas, dažausi

Rytas. Jau išeinant pro duris pasidažiau „Jane Iredale“ lūpdažiu lūpas ir vaizdas veidrodyje man patiko. Pirmiausiai, kad poveikis kaip sausas, specialiai neparuoštas ir nenušveistas lūpas drėkinančio balzamo. Be to, jis užglaistė pašerpetojimus.

Spalva - išplaukusi, matinė rausva žemuogės spalva su trupučiu spindesio. Pojūtis malonus, lūpos nelipnios.

Įkvėpta lūpų pataškavau ir skruostus, bet net ir labai stengdamasi negalėjau aiškiai įžiūrėti, kur ir kiek tepiau, todėl gerai išsklaidyti nesistengiau - panašu, kad vistiek nematomas.

II etapas, po valandos

Praėjus maždaug valandai po dažymosi pirmą kartą pažiūrėjau į save veidrodyje ir kelias sekundes negalėjau suvokti, kas ne taip. Lūpų spalva ne tokia, su kokia išėjau ryte! Ji tapo daug sodresnė, ryškesnė ir skaistesnė. Bet ne iki tiek, kad lūpdažis būtų pradėjęs gyventi savo gyvenimą ir reikėtų jį nuplauti.

Žiūriu į skruostus ir jau matau, kur reikia padirbėti sklaidant uždėtą spalvą. Pasiskirstė gerai, kaip ir ant lūpų jis neriebus.

Manyčiau, kad tokia priemonė rankinėje gali pagelbėti šauniai atgaivinti makiažą praėjusi didžiąjai dienos daliai, ypač kalbant apie skruostus, kurių švytėjimas veidui suteikia šviežumo. Žinoma, jeigu tik tinka šios priemonės spalva.

Štai kaip viskas vyksta:



Nefotografuojant profesionaliai sunku perduoti pigmento ryškumą, bet esmė, kaip jis pasikeičia - matosi.

III etapas, eina pusdienis ir dar ilgiau

Kaip galima geriausiai patikrinti, ar spalva gerai laikosi ant lūpų? Gyvenant įprastai ir dar intensyviau. Per pusdienį spėjau išgerti beveik litrą žaliosios arbatos, pasivaišinti bendradarbio pyragu ir net papietauti. Lūpų iš naujo nedažiau, laukiau, kiek dar matysis spalva.

Maždaug iki pietų lūpų spalva išliko ryški ir pastebima. Pirmasis nusivalgė viršutinis švytintis sluoksnis, lūpos liko matinės, rožinio atspalvio. Visai į pavakarę vistiek dar matėsi lūpdažio sukurtas rausvas, o ne mano įgimtas lūpų tonas. Žinoma, toli nuo preciziško padažymo, bet smagu, kad spalva laikosi ir lengvai nenuplaukia.

Ant odos
Man šis lūpdažis patiko ir kaip skaistalai skruostams. Tačiau ant odos jis elgiasi lygiai taip pat - spalva mutuoja. Patepus beveik nieko neįmanoma įžiūrėti, kaip pirmoje nuotraukoje. Kiek pabuvus matosi, koks tampa rožinis, todėl dažytis reiktų ir preciziškai, ir saikingai.

Skruostai ribojasi su ypač plona ir jautria, kartu ir greičiausiai raukšlėtis pradedančia paakių sritimi, todėl ilgai norėjau susirasti kokią nors nemiltelinę skruostų pagyvinimo priemonę. Vien kaip lūpdažio šio „Jane Iredale“ kūrinio gal ir nepirkčiau, bet kaip skaistalai jis geras.

Neabejoju, kad daug ir storai tepant būtų galima išgauti Barbės efektą, tačiau plonas sluoksnis „Jane Iredale“ lūpdažio/skaistalų sukuria šviežumo, gaivumo ir lengvo švytėjimo efektą. O ir spalva neutrali ir nerėžianti akių, tinkanti šalto atspalvio odai.

Giriu, užkaitau ir linkiu sau, kad šis mažylis kuo ilgiau nesibaigtų.

„Jane Iredale“ skaistalų ir lūpdažio „Just Kissed“ sudėtis, INCITriisostearyl Citrate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Beeswax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid. May Contain: Red 21 (CI 45380) (Aka 223)

Skaistalų ir lūpdažio kaina - 22 svarai/3 g UK puslapyje „Naturisimo“. Mėginuką gavau kartu su grožio dėžute, atskirai jis neparduodamas.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)