, , ,

Makiažo šepetėlių švelninimas

08:30

Makiažo šepetėliai turi labai glaudų kontaktą su oda, todėl anksčiau ar vėliau iškyla klausimas, kaip sušvelninti jų šerelius. Yra du paprasti būdai: po plovimo kaip ir savo plaukus lepinti kondicionieriumi, arba plauti juos pasitelkiant sodą.

Pirmasis būdas man atrodo ir brangesnis, ir trumpiau „galiojantis“, todėl aš naudoju tam labai efektyvią sodą.

Apie tokį šepetėlių plovimo būdą jau buvo rašyta „Natūraliame ID“, bet eilinį sykį šepetėliams atlikusi visą procedūrą, pamaniau, kad yra niuansas, kuris turi būti paminėtas.

Taigi, nors turimų šepetėlių šiurkštumu nė iš tolo apkaltinti negalėčiau, tačiau pažeista vokų oda delikačiai priminė, kad pageidautų švelnesnių prisilietimų. Visus be išimties šepetėlius iškrėčiau iš indo - maudysimės.

Šepetėlius mažiausiai kas savaitę plaunu paprasčiausiu „Sonett“ muilu, jis gerai iš jų išplauna makiažo priemonių spalvas. Šepetėlius minkštinant, juos išmuilinu dar kartelį ir negailėdama pabadau į sodą, kad ši priliptų. Kaip ir pirmą kartą, sukamaisiais judesiais į kairės rankos delną suku juos tol, kol muilo ir sodos mišinys gerai pasiskirsto, perplaunu vandeniu.

Štai čia ir prieitas tas niuansas, kurį būtinai reikia paminėti. Net išskalavus sodą iš šerelių, reikėtų dar kartelį juos rimtai perplauti su muilu ar tuo, ką Jūs naudojate, nes sodos smiltelės linkusios prilipti prie šerelių.

Ant šlapių makiažo šepetėlių paprastai nelabai kas matosi, tačiau jeigu šepetėliai nebus papildomai perplauti su plovimo priemone, išdžiūvę jie bus tarsi lengvai „apsnigti“.

Kiekvieną plovimą sodos nenaudoju, ji reikalinga kas kelis mėnesius, kai ant odos pajuntu šiurkštumą ar kokį nepatogiai pasišiaušusį plauką.

Metodas labai efektyvus. Po plovimo su soda makiažo šepetėliai tampa švelnūs kaip triušio kailiukas ir šio efekto užtenka bent porai mėnesių.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)