, , , ,

„Vivi“. Espresso ant rankų

09:23


Mėgstu gerą kavą. Juodą, be sirupų ir pridėtų kvapiklių. Arba su daug pieno. Jeigu kavos yra dar ir rankų kreme, rytas nusimato būti dvigubai nuostabus. Alytaus natūralios kosmetikos gamintojos „Vivi“ ir kavinių tinklo „Caif Café“ bendras projektas - rankų kremas „Caif Café: miesto kava espresso“, su kavos ištrauka - arabikos espresso.

Kava tapo šio kremo „arkliuku“ ir puošmena. Būtų nuoširdžiai gaila, jei jis liktų vienkartiniu projektu, todėl labai tikiuosi, kad bus įtrauktas į nuolatinį asortimentą. Kodėl? Nes labai patiko.

Iš tiesų, iš panašių projektų neaišku, ko tikėtis. Tai gali būti tiesiog kavinių tinklo reklaminė akcija. Eidama į šiemetinę grožio parodą „Pelenė“ žinojau apie naująjį „Vivi“ gaminį kaip šviežiausią įmonės naujieną ir, kadangi iš turimo „Alterra“ rankų kremo su granatais spaudžiau paskutinius likučius, norėjau pabandyti, koks bus kremas su kava.

Pagrindiniai
kriterijai tokie:

  1. Maloni konsistencija, greitas įsigėrimas ir riebumo pojūčio nepalikimas,
  2. Odos drėkinimas ir maitinimas,
  3. Neįkyrus ir nenusibostantis kvapas.
Galiu ramia širdimi dėti po varnelę šalia kiekvieno pageidavimo, nes „Caif Café: miesto kava espresso“ rankų kremas juos išpildė su kaupu.

Vertinimą pradėsiu nuo pakuotės. Nors Vilniaus tempu nebūtų galima prilyginti nei Paryžiui, nei Maskvai, nei darboholikės Japonijos miestams, tačiau Lietuvos mastu tai yra didžiausias ir greičiausias miestas, keliantis daugiausiai streso. Su nuolatinių transporto grūsčių problema ir kartas nuo karto pasireiškiančiu smogu. Todėl nekeista, kad ant „Vivi“ kremo pakuotės pavaizduota Gedimino pilis.

Be to, ypač rytais įvairaus amžiaus miestiečiai skuba į mokslus, darbus ar šiaip savo reikalais laikydami rankose popierinius puodelius su atsibusti padedančia kava. Išsinešamos
kavos kultūra Vilniuje labai populiari, gausu ir ją propaguojančių kavinių. Tad kodėl nepadidinti malonumo dar ir rankų kremu?

Savo konsistencija man „Caif Café: miesto kava espresso“ rankų kremas panašus į pudingą. Minkštas, purus, lengvas. Rusvos latė spalvos ir latė kvapo, kuris galiausiai atsiskleidžia šviežiai sumapltų kavos pupelių aromatu.

Tepant ant odos, šis kremas nėra nei vandeningas, nei aliejingas, nei vaškingas. Nė vienas šis variantas nebūtų patrauklus, ypač, kai tepama ne nakčiai po medvilninėmis pirštinėmis, kur tegu daro, ką nori. Geriasi greitai, nepalikdamas riebios ar lipnios plėvelės. Odą gerai sudrėkina, pamaitina ir greitai atgaivina, pagerina jos vientisumą bei elastingumą.

Atskirai noriu išskirti kvapą, kuris išgautas išskirtinai „Caif Café“ espresso dėka. Tai nėra chemiškai grynas kofeinas, taip pat nėra išgautas dėl kavos ektrakto (egzistuoja ir toks), todėl švelnus kavos kvapas yra visiškai natūralus.

Rašydama apie tai, ką pirkau „Pelenės“ parodoje, užsiminiau kad rankų kremas yra saldžios latė kvapo. Tačiau reikėtų pabrėžti, kad kvapas nėra cukruotas, „sirupinis“ - greičiau tai yra pieno priduodamo švelnumo aromatas. 


Tikrai neįkyrus ir neerzinantis, koks su laiku rizikuotų rimtai nusibosti. Panašiai, kaip keliasluoksniai kvepalai, kurie nusikvėpdami kartais padovanoja liekantį sunkumą ar rūgštumą, garuodamas „Caif Café: miesto kava espresso“ rankų kremo aromatas tiesiog tampa toks, kaip šviežiai sumaltos kavos pupelės ir nusilpsta nesikeisdamas, ką labai užskaitau.

Pasak „Vivi“, šio rankų kremo sudėtyje esantys kokosų, palmių, sojų ir saulėgrąžų aliejai turi vitaminų, mikroelementų ir kitų reikalingų medžiagų. Vitaminai E, F, C - antioksidantai, saugantys odą nuo laisvųjų radikalų, skatina odos ląstelių regeneraciją, stabdo senėjimo procesus ir odos pigmentaciją.

Ir trumpa odė kavai: itin kokybiškų arabika kavos pupelių ištrauka, žinoma kaip antioksidantų šaltinis, padeda drėkinti ir raminti odą, saugoti ją nuo žalingo UV spindulių poveikio, taip pat suteikia kremui subtilų kavos aromatą.

Smarkiai įtariu, kad tokiu kremu norėsis kartkartėmis patepti rankas ir šiaip, kai jos neišsausėjusios, jų neskauda ir netraukia.

Manyčiau, kad dėl savo pudinginės konsistencijos ir gero drėkinimo gali tikti gelbstint veidą, paakius ar suskeldėjusias lūpas, jei rankinėje yra tik rankų kremas. Ir tai būdas priartinti kavos aromatą arčiau nosies.

Puikus gaminys, rekomenduoju išbandyti :)

„Caif Café: miesto kava espresso“ sudėtis, INCI: Coffea Arabica Infusion, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Glycine Soia Oil, Helianthus Annuus See Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Stearate/citrate, Acacia gum, Xanthan gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Šį rankų kremą parodoje pirkau už 10 eurų/75 gr, nuolatinė jo kaina turėtų būti 13 eurų/75 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)