, ,

„Martina Gebhardt“ gyvybingumo suteikianti kaukė

08:11


Brandžią odą turinčioms moterims skirtos odos priežiūros priemonės neretai būna išraiškingo kvapo bei riebokos. Be to, jaunystė anti-aging gaminių pavidalu ir kainuoja nemažai. Labiausiai mėgstu naudoti aliejus, kremus, losjonus pagal odos būklę ir tos minutės poreikius: drėkinti, maitinti, gaivinti, o ne skirtus  konkrečioms amžiaus grupėms. Anti-aging apskritai neperku, nes tarsi ir per anksti, o „Martina Gebhardt“ gyvybingumo suteikiančią kaukę Happy Aging Vital Mask“ gavau pamėginti. Prisipažinsiu, užmiršusi, kad tai kaukė, tiesiog naudojau ją kaip kremą.

Šios kaukės atsiradimas sutapo su žvarbesniais 2014 metų rudeniškais orais, stresu ir nuovargiu, nuo ko oda pati ėmė sausėti bei stresuoti. Patogus mažas indelis paskatino išsivežti į kelionę ir išbandyti nekasdienėmis sąlygomis. 

Maloniai nustebino tai, kad kaukė yra labai subtilaus ir švelnaus kvapo, kuris neskelbia pareiškimų apie tikslinį amžių ir paskirtį, neerzina ir nepersekioja. Taip pat patiko, kad ji neriebi ir minkšta, tiek tepant, tiek jai susigėrus į odą. Jokio riebinimo, jokio permaitinimo!

Žinoma, kaip jau užsiminiau pradžioje, ją ir naudojau kaip kremą, o ne kaip kaukę: kasdien ryte tepiau po mažai, plonu sluoksneliu. Oda šią kaukę gerte sugerdavo. 

Gamintojas rekomenduoja kaukę naudoti 1-2 kartus per savaitę, atsipalaidavus palaikyti ją 15 minučių, o likučius nuvalyti šiltu drėgnu rankšluosčiu.

Kadangi veido ir kūno priežiūros priemones naudoju intuityviai, „Martina Gebhardt“ kaukę Happy Aging Vital Mask“ tepiau kasdien, kol pajaučiau, jog oda prisisotino ir nurimo. Indelis su ja kol kas yra atidėtas retesniam naudojimui, kaukės paskirčiai.

Įdomu žvilgtelėti į sudėtį, kuo ši priemonė yra ypatinga. 

Kaip ir kituose „Martina Gebhardt“ veido ir kūno priežiūros gaminiuose, joje yra alyvuogių, migdolų aliejų, odą impregnuojančio lanolino, tačiau kartu atsižvelgta ir į brandžios odos poreikius. Dėl jų kaukė praturtinta vynuogių sėklų, nakvišų aliejais, sviestmedžio, kakavos sviestu, alavijo lapų ekstraktu. 

Ypatingą akcentą šiai kaukei suteikia firminė „Martina Gebhardt“ alavijo spagirinė esencija, maitinimo efektą subalansuojanti su intensyviu odos minkštinimu ir drėkinimu.

Tarp kitų sudėtinių dalių - apelsinų žiedų, Damasko rožių vanduo.

Be galo patikusi, biodinaminė „Demeter“ sertifikuota priemonė, ypač turinti tikti žiemą, kaip ir vasarą, kuomet oda gauna saulės vonių, sūraus jūros vandens.

„Martina Gebhardt“ kaukės „Happy Aging Vital Mask“ sudėtis, INCI: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Seed Oil°, PrunusAmygdalus Dulcis(Sweet Almond) Oil°, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Lanolin, Cera Flava°(Beeswax°), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter°, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Rosa Damascena Flower Water°, Mel°(Honey°), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Hippophae Rhamnoides*, Daucus Carota (Carrot) Oil°, Tocopherol, Spagyrische Essenz Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf*, Aurum, Argentum, Sulfat, Aroma* Geraniol**, Citronellol**.

Šią kaukę galima įsigyti Vokietijos interneto parduotuvėje „Violey“23,09 euro/50 ml, 9,49 euro/15 ml, 1,19 euro/5 ml. Taip pat Austrijos interneto parduotuvėje „Ecco Verde“30,29 euro/50 ml, 12,49 euro/15 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)