, , ,

„Pacifica“ tušas blakstienoms

10:56

Pacifica tušas, natūralus blakstienų tušas


Po to, kai nutariau atsisveikinti su „Avril“ blakstienų tušu, pradėjau alternatyvos paieškas. Po ranka dėl visa ko laikydama apynaujį senuką, nes kas gali būti patikimiau už tušą, kurio pliusai ir minusai išnagrinėti iki panagių. Norėjosi kažko visiškai naujo, šviežio, neregėto-nematyto. Pasirinkimas - amerikietiškas „Pacifica“ tušas „Supernova Black“.

Reikalavimai paprasti: natūralus tušas, ne pats brangiausias, su geru šepetėliu ir su papildomais blakstienas puoselėjančiais ingredientais.

„Pacifica“ kvepalais Lietuvoje prekiauja Ekopirk.lt. Ir jie turi savo pirkėjų ratą. Nepasakyčiau, kad esu šio gamintojo gerbėja dėl labai paprastos priežasties - neišsami kvepalų sudėtis ir pavadinimai leidžia spėti, kad kvepaluose dalyvauja nebūtinai vien eteriniai aliejai, atarai ar ekstraktai, o dar kai kiekvieną kosmetikos priemonę reikia vertinti atskirai, ar nėra joje naftos darinių ir kitų nepageidaujamų sudėtinių dalių... Ačiū, yra daugybė gamintojų ir jų linijų, kur galvos tiek daug laužyti nereikia.

Kadangi ieškojau tik tušo, nebuvo sunku išsamiau patyrinėti tik juos ir pereiti per įvairius prekės ženklus. Retai remiuosi nuotraukomis internete, nes jei pozuotojos blakstienos ilgos, tankios ir storos, jos papuoš kad ir labiausiai netikusį tušą. O jeigu jos skystos, plonos ir trumpos - gali nepelnytai sugadinti nuomonę apie nuostabiausią tušą, nes vistiek neatrodys įspūdingai.

Galbūt tai rizikinga, bet man daugiausiai pasako priemonių įvardijimas mylimiausiomis. Įsitikinusi, jog yra tokių, kad „Pacifica“ tušas yra pats nuostabiausias, ryžausi mėginti ir aš.


„Pacifica“ tušo sudėties pliusai:


  • Su kokosų aliejumi ir vitaminu B,
  • Su rudaisiais dumbliais,
  • Ilgai išliekantis,
  • Maitina, drėkina, ilgina ir suteikia apimties.
Palyginti su „Avril“, šis tušas yra riebesnis, labiau maitinantis. Kas peržvelgsite jo sudėtį atidžiau, pastebėsite, kad kokosų aliejus yra antroje sudėtinių dalių sąrašo pusėje ir tai neturėtų stebinti. 

Pamenate, „Natūraliame ID“ buvo rašyta apie aliejus ir „deconstructed“ fenomeną? Ten galite rasti sąrašą aliejų, surikiuotų nuo riebiausių iki lengviausių. Aplinkos temperatūrai neatsparus kokosų aliejus čia yra antroje vietoje, kaip tikrai riebus. Nesinorėtų, kad tušas dėl jo imtų tirpti ir tekėti riebaluotais lašais į paakius.

Kokosų aliejų siūloma naudoti dehidratuotai ir elastingumą praradusiai odai, lygiai kaip ir plaukams. Jis pasižymi puikiomis maitinimo savybėmis, jo sudėtyje esantis vitaminas A kovoja su laisvaisiais radikalais, vitaminas E veikia kaip stipri antioksidacinė priemonė.

Vitaminas B arba pantenolis veikia kaip drėkiklis, suminkština, didina plauko apimtį, elastingumą ir blizgesį.

Dumbliai pasižymi stipriomis drėkinamosiomis savybėmis, didina elastingumą. Juose esančios amino rūgštys stangrina ir atnaujina audinius 

„Pacifica“ tušo šepetėlis neabejotinai puikus - tankus, gerai suformuotas, jį lengva valdyti, neteplioja, puikiai pasiekia kampus. 

Kaip ir žada gamintojas, tušas ilgai išlieka - netrupa, nebyra, netepa ir nedirgina akių. Žinoma, nakties lovoje nenusivalius makiažo jis neišgyvens, kaip ir bet koks kitas natūralus tušas, tačiau savo darbą per dieną atlieka patikimai. Teko ir sningant, ir lynojant su juo pavaikščioti, ir ant masažo stalo pagulėti - atlaikė gerai.


„Pacifica“ tušo pavadinimo dalis „Supernova Black“ man kažkodėl sufleravo, kad jis turėtų būti ypač ryškiai juodas. Juodas, bet juodumo efektas neprilygsta supernovos sprogimui.


Palyginti su „Avril“, su „Pacifica“ tušu blakstienos atrodo natūraliau, saikingai paryškintos. Dėl šepetėlio tankumo, dažant jos mažiau skečiamos į šonus ir vėduokliškas efektas yra silpnesnis.

Kas man labai patinka, kad su labiau maitinančiu tušu blakstienos yra pastebimai minkštesnės, elastingesnės ir geriau pamaitintos. 

Ar šis tušas man patiko taip, kad be pertraukų pirkčiau jį 1,5 metų kadenciją? Tikriausiai ne, nes norėtųsi įspūdingesnio vizualinio efekto. Kita vertus, jis vertas savo šanso, nešiojasi gerai, laiko irgi gerai bei kartu neužtrenkia durų norui pabandyti dar ką nors.

„Pacifica“ tušo „Supernova Black“ ingredientai, INCI: Aqua, glycerin (vegetable), glyceryl stearate se, jojoba esters, tapioca starch, stearic acid (vegetable), copernicia cerfera (carnauba) wax, euphorbia cerifera (candelilla) wax, arabic/acacia gum, acrylates, crosspolymer, potassium cetyl phosphate, microcrystalline cellulse (plant), cocos nucifera (coconut) oil, panthenol (vitamin b), cellulose gum, gluconolactone, macrocystis pyifera (brown kelp) extract, hydrolyzed oryza sativa (rice) protein, sodium benzoate, iron oxides c1 77499.

„Pacifica“ blakstienų tušo kaina yra 15,49 Didžiosios Britanijos svaro/7,5 ml. Pirktas interneto parduotuvėje „Naturisimo“, kuri į Lietuvą siunčia nemokamai.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)