, , ,

Galimai tobulas hialurono serumas

07:16


JAV kompanijos „Hyalogic“ gaminamas serumas su hialuronu „Episilk™ PHA Serum“ nusipelno komplimentų. Minimalistinė sudėtis, maloni tekstūra, ekonomiškumas ir, aišku, greitas bei plika akimi matomas poveikis. Galima sakyti, ką žada, tą ir duoda.

Be galo mėgstu paprastas priemones, kurių sudedamųjų dalių sąrašų nereikia nagrinėti ir vertinti pusę vakaro, kartu sukant galvą, į kurią lentyną padėti prieštaringas dalis, kurios vieniems geros, o kiti prognozuoja alergijas, ligas ir apsinuodijimus.

Šiuo atžvilgiu „Episilk™ PHA Serum“ yra puikus, kadangi jį sudaro vos trys ingredientai: dejonizuotas vanduo, hialurono rūgštis ir cinko citratas.

Maloniai nustebino, kad serumas neaptraukia nemalonia plėvele. Jo reikia labai mažai - sudžiūvusio žirnio dydžio, kurio pakanka veidui, kaklui ir dekoltė.

Pabrėždama serumo koncentruotumą, „Hyalogic“ netgi pataria prieš tepant jį skiesti tokiu pat kiekiu vandens ir taip aktyvuoti. Aiškiausiai akivaizdu, kad tai dar labiau padidina šio serumo ekonomiškumą.

Sunku vertinti, kiek serumas yra koncentruotas, nes jei kompanija įvardytų proporcijas, kiek jame vandens, o kiek hialurono, galėtų uždaryti duris ir suvisam išeiti atostogų. Neabejoju, kad rinkoje tikrai atsirastų norinčiųjų pakartoti pasisekusį gaminį.

Faktine sudėties proporcija remtis neįmanoma, belieka subjektyvūs pojūčiai ir pastebėjimai.

Nors serumo konsistencija yra lengvai gelinė, jis puikiai susigeria į odą. Kaip minėjau, nesusiformuoja jokia nemaloni plėvelė. Susigeria ir tarsi dingsta, tačiau oda iškart pasidaro gaivesnė, putlesnė ir skaistesnė. „Episilk™ PHA Serum“ suteikia matinį efektą ir pojūtį, kad ant odos nieko net nebuvo tepta, liečiant ją sausais pirštais.

Panaudojus serumą vakare ir ryte prausiant veidą labai nustebau, kai po odos kontakto su vandeniu pirštais vėl pajutau serumą - lengvą slidumą ir tikrumą, kad ant odos kažkas likę.

Įvertinimas? Labai, labai, labai!!! Ypač po žiemos ir aliejų, riebesnių kremų naudojimo, hialurono serumo efektas buvo nerealus.

Perspėjimas: serumas yra labai koncentruota, nekasdienė priemonė. Prisimenant „Dr.Hauschka“ koncepciją, kartais leiskite odai ir pačiai padirbėti, kad neišeitų į priešlaikinę pensiją.

Nors, pristatydama šį serumą kaip kosmetikos naujieną, anksčiau rašiau, kad serumas vos iš dviejų ingredientų, tačiau gamintojo puslapyje atradau ir trečiąjį - cinko citratą (Zinc Citrate). Ši cinko forma yra viena iš keleto, aprobuotų Europos Sąjungoje, jos yra įvairiuose maisto papilduose.

Kosmetikoje cinko citratas dėl savo antimikrobinių ir priešuždegiminių savybių dantų pastose, dezodorantuose, aknei gydyti skirtuose produktuose, Skutimosi gaminiuose cinko citratas mažina odos sudirgimą, uždegimus, o kūno losjonuose, kremuose - duoda stangrinantį poveikį.

„Hyalogic“ serumo „Episilk™ PHA Serum“ sudėtis, INCI: De-ionized Water, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Zinc Citrate.


Įsigyti galima JAV interneto parduotuvėje „Iherb“: trijų mėginių kaina - 1,2 JAV dolerio, o pilna pakuotė - 47,96 dolerio/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)