, ,

„Vapour“ maskuoklis / swatches

09:20

Šis įrašas ir nuotraukos dienos šviesoje pasirodo tik todėl, kad buvo pažadėta vienai „Natūralaus ID“ skaitytojai. Žinoma, ir dėl kitų skaitytojų, kurioms aktualu maskuojančios priemonės. Taigi, JAV gamybos maskuoklis, pavadintas „Vapour Illusionist Concealer 020“. Pažiūrėkime, ar šis iliuzionistas sukuria tobulybės iliuziją.

Mėginukas buvo išsirinktas „apytiksliai“, kaip tinkantis šviesiai-vidutinio tamsumo odai. Kadangi jokio „Vapour“ pagrindo bandyti neteko, gamintojo nuorodos, kas su kuo tinka (o tinka su „Vapour“ pagrindais 120 arba 125), nepadėjo niekaip.


„Vapour Illusionist Concealer 020“ yra šalto atspalvio. Iš viso galima rinktis iš septynių „Vapour“ siūlomų spalvų, taip pat pagal atspalvio šiltumą/šaltumą.


Akivaizdžiai prašokau minimaliai vieną, o maksimaliai du laiptelius - reikėjo imti kurį nors iš šviesiausių variantų, nes šis man yra per tamsus. Bet smalsumo patenkinimui bus gerai ir turimas atspalvis.

Mano asmenine nuomone, šis „Vapour“ maskuoklis yra skirtas nebent nestipriam maskavimui. Nuotraukas sudėjau taip, kad matytųsi, kaip jis atrodo vos užteptas ir visiškai paskirstytas. 

Rezultatas toks, kad suteikė spalvos ir susigėrė į odą. 

Tiesą sakant neįsivaizduoju, kaip jis užmaskuotų pigmentines dėmes, randelius ir panašius dalykus.

„Vapour Illusionist Concealer“ sudėtis, INCIOrganic/Bio Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Organic/Bio Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Silica, Essential Oils & Natural Fruit Essences, Tocopherol (Natural Vitamin E), Boswellia Serrata (Frankincense)*, Organic/Bio Ocimum Sanctum (Tulsi/Holy Basil), Organic/Bio Nelumbo Nucifera (Lotus Flowers) [+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Mica (CI 77019)]. *Wildcrafted.
Made with 70% Certified Organic Ingredients and 30% natural mineral pigments & vitamins.

„Vapour“ maskuoklio kaina yra 22 Didžiosios Britanijos svarai/3,11 g, mėginukai parduodami po 1 svarą/0,01 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)