, ,

„Vapour“ blizgesio suteikiantis pieštukas / swatches

09:12

No, no, no... „Vapour“ priminė vieną taisyklę, kurią buvau užmiršusi. Naujos makiažo priemonės negalima tepti tiesiai ant paskirties vietos! Saugiau išbandyti kur nors ant rankos, nuo kurios ji bent jau paprasčiau atsiplautų.

„Vapour“ blizgesio suteikiantis pieštukas „Illuminator Trick Stick“ buvo vienas iš kelių šios firmos mėginių, kuriuos norėjau pačiupinėti gyvai, juo labiau, kad kai kurios užsienio parduotuvės jį priskiria prie makiažo stebuklų. 


Apskritai JAV kompanija „Vapour“ laikoma prabangios kosmetikos gamintoja, yra populiari ir labai giriama, patenkanti į įvairius -ukus: penketukus, dešimtukus, Taip pat į rekomenduojamus išbandyti liukso klasės ekologiškų gamintojų sąrašus.

Įdomus ir priimtinas pasirodė „Vapour“ pasirinkimas, kad visos makiažo priemonės, įskaitant ir akių šešėlius, yra skystos, kreminės ar „pieštukinės“. Tai atspindi gamintojo filosofiją, kad joms nereikėtų pirkti jokių papildomų priemonių: kempinėlių, šepetėlių ir panašiai. Žinoma, k
ai šalta, ir pačiai nelabai norisi sluoksniuoti ant veido vis kitus miltelius, mieliau renkuosi ką nors kremiško.

Nors labiausiai domino „Vapour“ skaistalai/lūpų dažai, bet jau visai baigusi dažytis vieną rytą pirmąjį prisiminiau šį blizgiklį. Bandyti pasirinkau baltą pieštuką, pavadintą „703 Star“ (angl. žvaigždė). Prekyboje dar yra jo rusvas atspalvis „702 Dazzle“ su gelsvu blizgesiu.


Baltą šalto spindesio pieštuką, tiksliau jo riekelę, nusipirkau todėl, kad nors veido oda yra neutralaus atspalvio ir teoriškai galėčiau derinti tiek šiltus, tiek šaltus tonus, tačiau pastarieji mano akims žiūrisi harmoningiau.


Kaip žvaigždė nepasijaučiau. Greičiau kaip moteris, kuri sau graži tampa tik tada, kai ant veido susikrauna viską, ką blizgaus suranda kosmetinėje.

Viena aišku, kad tepti „Vapour“ blizgesio suteikiantį pieštuką tiesiai ant veido buvo klaida. Jis neturi subtilumo: blizgučiai stambūs, kibūs ir jais akimirksniu apkrito abu skruostai. 


Laikas bėgti pro duris, o reikia spręsti klausimą, kaip nuo skruostų nuimti karnavalinį-maskaradinį blizgėjimą. Ir prausiau, ir su rankšluosčiu braukiau. Situacija kiek pagerėjo, tačiau vistiek į darbą galiausiai išėjau kaip į balių. O blizgučiai kaip tyčia visą dieną išsilaikė tiesiog puikiai.


Galbūt rusvas atspalvis būtų subtilesnis, o žėrutis smulkesnis. Tačiau kadangi tokie blizgikliai asmeniškai nėra „must have“ priemonė ir po nelinksmos patirties su „703 Star“ atspalviu, antrojo bandyti nesinori.


Gamintojo aprašyme nurodoma, kad šis pieštukas profesionaliems vizažistams yra privaloma turėti priemonė, kuri keliais brūkštelėjimais paryškina skruostikaulius, akis ir net tinkamas lūpų duobutei viršuje. Visur, kur norisi šviesos užuominos.


Nesu profesionali makiažo spcialistė, apskritai toli iki to - vadinasi, galėsiu gyventi be šio pieštuko. Tačiau manyčiau, kad jeigu juo norėsis patepti iš karto kelias šviesinamas veido vietas, į Jus neabejotinai atsisuks praeiviai. Ir kažin, ar sužavėti subtilaus makiažo.


Pasikonsultavus su kitais protais, vistik liko neaišku, kaip ir kokiomis progomis šis daiktas galėtų būti sunaudotas.

Kaip matosi nuotraukoje, ranka vis dar blizga po dviejų negailestingų bandymų nuplauti šią makiažo priemonę su muilu ir tekančiu vandeniu.




„Vapour“ blizgesio suteikiantis pieštukas „Illuminator Trick Stick“ sudėtis, INCIOrganic/Bio Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Organic/Bio Cera Alba (Beeswax), Silica, Castor Isostearate Beeswax Succinate, Tocopherol (Natural Vitamin E), Organic/Bio Chrysanthemum Morifolium (Chrysanthemum Flowers), Organic/Bio Euphrasia Officinalis (Eyebright), Organic/Bio Equisetum Arvense (Horsetail) [+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Mica (CI 77019), Carmine (CI 75470)].



„Vapour“ pieštuko kaina yra 16 Didžiosios Britanijos svarų/3,11 gr, arba mėginys už 1 svarą/0,01 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)