, , ,

Ko imtis 2015-aisiais? Antakių!

09:34


Metų sandūroje daugelis prisiplanuojame visko. Pradėti sportuoti, sveikiau valgyti, perskaityti N knygų. Kaip žinia, įpratimas stipresnis už prigimimą ir išaušęs sausio 1-osios rytas nesuveikia kaip stebuklinga energijos ir esminių permainų piliulė. Išeitis - nusiteikti kam nors, kas lengvai įvykdoma. Bent sąlyginai. Taikinys - antakiai.

Pradėti keisti įprotį su antakiais nedaryti nieko paskatino tinklaraštis „The Beauty Department“, kuris 2014-aisiais gruodį parašė apie būtinybę antakius šukuoti norima kryptimi ir pažadu, kad jie ilgainiui patys susipras, kaip tvarkingai gulėti ir nesišiaušti.


Šiaip logiška. Į kurią pusę Jūs skiriate plaukus? Tarkim, į dešinę. Jie ta kryptimi ir gula. O pabandykite skyrimą padaryti priešingoje pusėje ir dalį gulėti pripratusių plaukų mestelėti į kitą šoną. Olialia, kokia šukuosena! Vaizdas kaip kino žvaigždės prieš porą dešimtmečių :) Bet plaukai priešingoje pusėje nesilaikys, norės sugrįžti atgal. Taip, kaip įpratę.


Be to, antakiai išaugo siauro siūlo madą ir dabar vešlūs, gražiai iššukuoti bei paryškinti yra mados topuose. Jokia save gerbianti grožio salono specialistė jų neišplonins tiek, kad reikėtų ieškoti su padidinamuoju stiklu. Kas belieka? Puoselėti juos.


Taigi, antakius reikia šukuoti nuo nosies link ausies, šiek tiek pakeliant iki išlenkimo ir švelniai braukiant šepetėliu iki pabaigos. 


Kada? Visada! Pabudus ryte ir nusiprausus veidą, darantis makiažą, darbe/mokslo įstaigoje, prieš kažkur važiuojant ir grįžus, einant miegoti, Tas ir sudėtingiausia, nes antakių šukavimo veiksmą reikia atlikti ten, kur niekad to nedarai ir tada, kai apie tai paprastai net negalvoji.


Antakiams šukuoti pasirinkau šepetėlius nuo išsibaigusių akių tušų, nes profesionalaus šepetėlio niekad net ir neturėjau. Teko prisidėti jų visur, kur tik įmanoma, kad nuolat kristų į akis ir atliktų priekaišto pareigas.


Sunkiai sekasi, nelengvai. Atrodo taip paprasta ir nesudėtinga, bet vistiek pasimiršta ir kai kuriais momentais tiesiog pasiverčia nematomais tie šepetėliai, kurių yra bet kur, išskyrus rankinę.

Eksperimentas dar labai šviežias, bet ir tai matosi, kad antakiai tapo tvarkingesni ir net rytais nebūna tokie pasišiaušę, kaip anksčiau.


Dar vienas neatremiamas pliusas, kad šukuojant antakius yra suaktyvinamas jų maitinimas ir augimas, jie sustiprėja panašiai, kaip ir šukuojami, o kartu ir švelniai masažuojami plaukai.


Kas jungiasi? :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)