, , , , , , , , , ,

Su artėjančiomis šv. Kalėdomis! Įspūdžių sąrašas ir žvilgsnis į 2015 metus

09:31


Prieš akis pati šviesiausia ir jaukiausia metų šventė - šv. Kalėdos. Atgaivinanti viltį, suteikianti bendrystės džiaugsmo. Artėjančių šv. Kalėdų proga Jums linkime ramybės ir taikingai priimti tai, kas mums kasdien duodama.

Vėl greitai ir beveik nepastebimai prabėgo metai. Dar vieneri. Ta proga norisi reziumuoti praėjusį laiką ir pasidalinti įžvalgomis 2015 metams.

Šiais metais kartas nuo karto atklysdavo mintis, kad naujiems atradėjams, kaip plačiomis akimis aplinką stebintiems vaikams, pasaulis visuomet atrodo daug įdomesnis ir  spalvingesnis. Bet mes, jau gal net ir truputį atbukę, nesitikėjome jokio naujo wow!

Ką gi, dar kartą pasitvirtino amžina tiesa: gyvenimas yra nuolat kintantis, žmonių fantazija neišsenkanti, o pažinimo procesas - nenutrūkstantis. Svarbiausia nepražiūrėti to, kas pagražina ir/ar palengvina būtį, todėl mes viską „registruojame“ ir parodysime Jums, pradedant plaukais, baigiant (ups!) kanalizacija.

Dovanų sąrašų pačios nesudarinėjame. Tinkamos priemonės atsirinkimas dažnai yra darbas ir (bent mums) nepriklauso momentinio užsinorėjimo kategorijai. Kita priežastis - kai žmogus pats įsigilinęs labiausiai ir geriausiai žino, ko nori, kitiems pataikyti būtų labai sunku. Todėl neforsuosime tokių sąrašų ir tinklaraštyje.


Nutarėme, kad geriau keliais štrichais pasidalinsime tuo, kas šiuo metu išsiskiria bendrame fone mums pačioms:



  • Veidui: vietinės gamybos, vienetinis stebuklingas produktas - gėlių vanduo*
  • Dantims: skalavimas kokosų aliejumi,
  • Ekstra atvejams: obuolių pudra,
  • Kūnui: „Khadi“ aliejų mišiniai, lydytas sviestas,
  • Plaukams: „Bioturm“ šampūnai*,
  • Dekoratyvinė: „La Mav“ BB kremas, „Inika“ kreminis makiažo pagrindas, „Kvapų namų“ lūpdažiai,
  • Ryto aksesuaras: kava iš spygliuočių eterinių aliejų,
  • Namams: natūralios žvakės,
  • Saldumynas: juodasis šokoladas su liofilizuotomis uogomis.
Švenčių proga - mažytis materialus intarpas. Jeigu ką nors iš skaitančiųjų kartais išgąsdina palyginti brangios priemonės, atkreipkite dėmesį, kad paprastai mes turime nemažai nebrangių mini pakuočių (arba pradedame nuo jų), be to mielai naudojame daug nebrangių dalykų, kurie yra ne ką prasteni už brangius. Tiek apie pinigus tiems, kas mėgsta skaičiuoti.

Ko tikėtis iš 2015 metų?


Dar daugiau atradimų. Mažiau košiančių skersvėjų Lietuvos eko rinkoje, nes žmogus žmogui turi būti žmogus. Apie Lietuvos rinkos užkulisius rašysime netrukus - kai visi pinigai bus išleisti šventėms ir (cha!) reikės dar vieno papildomo argumento, kodėl nepirkti.

Kadangi ekologija be ekonomikos nė žingsnio, šiek tiek apie tai.


Prisiminkite, kad kainos dėl euro įvedimo nuo 2015 metų pradžios vizualiai sumažės 3,5 karto, tačiau pajamos taip pat bus pusketvirto karto mažesnės!

Tikėtina, kad Lietuvos įstojimas į euro zoną mums ne tik teoriškai, bet ir praktiškai atvers kelią į dar daugiau puikių eko parduotuvių Europoje, kurios nežiūrės į Lietuvą kaip negirdėtos civilizacijos šalį už jūrų marių, kur žmonės kalba nesuprantama kalba, moka nežinia kokia valiuta, o visi į ją išsiųsti siuntiniai dingsta be žinios.


JAV doleris neturėtų nusilpti, galimos jo korekcijos žemyn greičiausiai bus trumpalaikės, todėl amerikietiškos kilmės prekės išliks sąlyginai brangesnės - o gaila...

Pasaulyje populiarėja juodas šokoladas ir auga kakavos paklausa, todėl prognozuojama, kad kakava brangs ir dėl šitos priežasties. Prisimenant, kokia ji populiari tiek raw pavidale, tiek veido, kūno priežiūros gaminiuose, reikėtų turėti omenyje galinčią pakilti jos kainą.

Užbaigiame viltimi, kad 2015-ieji nepagailės naujų atradimų ir sąmoningumas, skatinamas noro gyventi sveikai, tik augs.


Gražių ir jaukių švenčių!


*apie šiuos dalykėlius rašysime vėliau.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Jus, merginos, su naujaisiais metais! Tikiuosi, kad ši prognozė "Tikėtina, kad Lietuvos įstojimas į euro zoną mums ne tik teoriškai, bet ir praktiškai atvers kelią į dar daugiau puikių eko parduotuvių Europoje, kurios nežiūrės į Lietuvą kaip negirdėtos civilizacijos šalį už jūrų marių, kur žmonės kalba nesuprantama kalba, moka nežinia kokia valiuta, o visi į ją išsiųsti siuntiniai dingsta be žinios." išsipildys! :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tave taip pat, sėkmingų ir rezultatyvių metų!

    Taip, tai neabejotinai vienas svarbiausių punktų 2015-iesiems :D

    AtsakytiPanaikinti