, , ,

„Argital“ rožių ir vilkdalgių šveitiklis-kaukė veidui

13:01

Argital šveitiklis

Italijos bendrovė „Argital“, gaminanti kosmetikos priemones žaliojo molio pagrindu, turi labai simpatiškų gaminių. Tačiau jos asortimente yra ir eterinių aliejų, ir bazinių aliejų, ir tonikų, neturinčių nieko bendro su moliu. Šįkart „Natūralaus ID“ akiratyje - „Argital“ veido šveitiklis-kaukė su žaliuoju moliu, Damasko rožėmis ir Florencijos vilkdalgiais.

Iš karto reikėtų pasakyti, kad šis šveitiklis kaip šveitiklis Jūsų gali labai nenudžiuginti, ypač žiemą, kai oda likusi sausėti, skilinėti ir šerpetoti, o Jūs tikėtumėtės aštresnio varianto. Jo šveičiančiosios dalelės yra ypač švelnios ir minkštos, todėl tik maloniai masažuoja veido odą, jos nežeisdamos.

Šis šveitiklis laikas po laiko vėl patraukia dėmesį kaip nuostabiai kvepianti, stipriai drėkinanti kaukė, kurioje molis atlieka pagrindo funkciją komplekse su ypač švelniomis kitomis sudėtinėmis dalimis.

„Argital“ šveitiklį-kaukę namų SPA būtų galima priskirti dėl nuostabaus jo kvapo - vos juntama rožė ir vilkdalgių saldumas... Gamintojas atrado ypač prabangią kvapo formulę, kuri ramina ir atpalaiduoja, o priemonei pasibaigus - vilioja prie jos grįžti iš naujo. Taip nutiko bent porą kartų.

Galima sakyti, jog ši kaukė yra tiek turtinga savo sudėtimi, kad ant veido neuždžiūsta, kaip tradicinės molio kaukės, net ir palikta ilgesniam laikui. Kaip jau paminėta,ji pagaminta iš žaliojo molio, kuris laikomas labiausiai tinkamu riebiai odai, nes pasižymi geromis valomosiomis savybėmis, tačiau visuma yra tokia švelni, kad tiks ir pačiai jautriausiai odai.

Švelnus, drėgnas, minkštas, prabangaus kvapo šveitiklis, kuris su oda apsieina labai atsargiai. Arba smarkiai drėkinanti kaukė - kaip asmeniškai patinka ir tinka labiau.

„Argital“ šveitiklis-kaukė yra ypač ekonomiška, kadangi dėl pakankamai slidžios, drėgnos konsistencijos puikiai padengia veido odą ir kaklą, tam reikia didesnio žirnio dydžio masės.


Minusai? Nepastebėti :)

„Argital“ rožių ir vilkdalgių šveitiklio-kaukės sudėtis, INCI: Aqua, Glycerin, Rosa Centifolia Extract (bio), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (bio), Potassium Palmitoyl Hydrolized Wheat Protein / Glyceril Stereate / Cetearyl Alcohol, Iris Florentina Root, Solum Fullonum, Cetyl Alcohol, Rosa Damascena Flower Oil, Alcohol (bio), Styrax Benzoin Extract, Berberis Vulgaris Extract.

Sertifikuota BDIH, „Icea“ ir „Vegan OK“.


Pirkta „Žalioje rasoje“, kaina 55 litai/75 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)